امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 15:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 15:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمینه ای شد برا کودتا Sleepy

جزو متحدین ما میشن

هوراااااا

تایتانامو میارماااااا ۰-۰
بشر تو حتی اسم دولت و حکومتت اسم درس حسابی نداره میخاهی با حکومت طاهریان اعلام جنگ نمایی؟؟ ۰-۰ :/

متحدانت قدرت قاجار رو هم ندارن

من فقط کودتا کنم ی اسم پشم افکن میزارم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(02-02-2021، 15:24)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕєнυη" آوا پ.خ داد گفت من حامی پرنازم برا اینکع سهون رو ازت بگیرن

از ما گفتن بود

+

فعلا خداحافظ
میخوای گیس و گیس کشی راه بندازیاااااا
وای موهای آجی آوا نازن گناه دارع:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
(02-02-2021، 15:23)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هی میسازه شما هی محرومش کنین آخرش بالاخره گوشیاشم تموم میشه دیگه

ربطی نداره
اگ‌میشه دیگه ازش حرف نزن حالمو بد میکنه
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(02-02-2021، 15:25)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 15:23)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترفندش لدفا Heart

قبلا توضیح دادم ک آجی ۰-۰
حالا باز دوباره میگم ۰-۰  Big Grin
برای این کار باید نتتو ضعیف کنی
بعد تند تند چن تا سپاس پشت هم بزنی
وقتی نتت قوی شه چن تا سپاس میده ۰-۰  Big Grin

کجا برم ضعیفش کنم آخه:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(02-02-2021، 15:25)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 15:23)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترفندش لدفا Heart

ن بابا بگع وحید اینجوری سپاس نمیداد

بعدش اصلا فک نکنم تاثیری رو تعداد سپاس بزارع
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
دوستان اگ میشه دیگه ایم اون ادم کثیف رو جلو من نیارین ب اندازه کافی صب بخاطرش حرف شنیدم و قضاوت شدم
بسمه فک کنم 36
                               توهم زا نیست ...♡

(02-02-2021، 15:26)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 15:23)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هی میسازه شما هی محرومش کنین آخرش بالاخره گوشیاشم تموم میشه دیگه

ربطی نداره

چی شده باران ؟
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(02-02-2021، 15:24)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕєнυη" آوا پ.خ داد گفت من حامی پرنازم برا اینکع سهون رو ازت بگیرن

از ما گفتن بود

+

فعلا خداحافظ

@"ѕєнυη"
سهون میدونی که این مستر پابجی خور با من سر جنگ داره بخدا داره دروغ میگه 86cry2
اصن اگه راس میگی اسکیرنشو نشون بده من حرفی ندارم ۰-۰
ولی بخدا داره دروغ میگههههه &^&
بعدا حسابتو میرسم صدرا خان ۰-۰ ://
(02-02-2021، 15:27)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا بگع وحید اینجوری سپاس نمیداد

بعدش اصلا فک نکنم تاثیری رو تعداد سپاس بزارع

نمد والا اصولش ک همینه ۰-۰
چرا تعدادشو زیاد میکنه من الان سپاس میدم به آخرین ارسالا ببین۰-۰
(02-02-2021، 15:27)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 15:26)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ربطی نداره

چی شده باران ؟

هیچی فقط هم حرف بد زده دربارم هم گفته ‌ک من و اون ی ادمیم
فک‌کن من ممد گاو کش باشم
یکی از بچها جوابمو نمیداد میگف بابا گاوکشا حرف نمیزنم
                               توهم زا نیست ...♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان