امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 15:58)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 12:39)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوم....

خدا لعنت کنه تورو از این به بعد تو رو تگ میکنم آزارت میدم /=

جااااان

یادش بخیر ۱۰۰۰ قرن پیش این آغاز جنگ های متعدد بین حکومت طاهریان و مستر پابجی خور بود ۰-۰ =/
آگهی
(02-02-2021، 16:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

...He'y god
??Why you will not kill me

بش بگو منم بکشه راحت شم ://
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-02-2021، 16:02)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

...He'y god
??Why you will not kill me

حاجی...
 تو دیگه دردت چیه

:///
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(02-02-2021، 16:01)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا نگفتی انیمه مورد علاقت چیه

نمیتونم فقط یکیشو انتخاب کنم ۰-۰
ولی فن اتکم بشدتتتت *-*
بعدش سگ های ولگرد بانگو *-*
بعد نوراگامی *-*
تازه انیمه های توکیو غول و نا کجا آباد موعودم دارم شروع میکنم ۰-۰
(02-02-2021، 15:52)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 15:50)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنی درس تگ‌کردی؟¿♡

کاملا غلط تگ کردم

@"Mahdi 1381"
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(02-02-2021، 16:06)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیتونم فقط یکیشو انتخاب کنم ۰-۰
ولی فن اتکم بشدتتتت  *-*
بعدش سگ های ولگرد بانگو *-*
بعد نوراگامی *-*
تازه انیمه های توکیو غول و نا کجا آباد موعودم دارم شروع میکنم ۰-۰

عالی سلیقه من پس فرق داره اول دث نوت
دوم اتک ان تایتان درتش اتک تایتانه ولی
سوم توکیو غول
چهارمی قهرمانان تنیس <چون خودم کلاس تنیس میرم>
پنجمی سگ های ولگرد بانو
واو *-*
من هنو دث نتو وقت نکردم ببینم حتما باید بشینم ببینم ۰-۰ Big Grin
(02-02-2021، 16:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:02)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی...
 تو دیگه دردت چیه

:///

درد تو درد منه :////
 سپاس شده توسط Mohlek
#نکته انحرافی
۰-----۰

(02-02-2021، 16:08)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا دفترچه مرگ رو دیدی اگه ندیدی اب دستته بزار زمین من دث نوت و اتک ان تایتان رو هر کدوم تو کم تر از سه روز دیدیم

واقنی؟؟ @-@ ماشالا
یا پشم ۰-۰
چشوم حتما میشینم میبینم
(02-02-2021، 16:08)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا دفترچه مرگ رو دیدی اگه ندیدی اب دستته بزار زمین من دث نوت و اتک ان تایتان رو هر کدوم تو کم تر از سه روز دیدیم

تو از کجا میدونی من انیمه میبینم؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ❄Parᴉnaz❄

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان