امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 16:23)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:13)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با صورتش چیکار داری. داستانُ بچسب

من قسمت 18 رو امروز دیدم بعد مرگ ارن ارمین نمیتونه رهبری کنه تمام اشتباهات داستان اینجاش بود که لی وای که گند زدن تو صورتش اروین رو زنده نکرد

تو که اوتاکو هستی میدونی نباید اسپویل کنییییییی؟؟؟ 6151745
تنها انیمه ای بود که عاشقشم و برام اسپویل نشده بود چرا آخه...cry2
یا پشم دارم گریه میکنم واقنیییییییییی @-@  crying

این زندگی دیگر جای زیستن نیست...  45  cry2  38
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(02-02-2021، 16:27)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا جون ببین من هیت به هیچکی نمیدم چون شعارم اینه هر چی هیت بیشتر بهتر دوم چون اکسو ال ها اول میان به بی تی اس هیت میدن برا اینکه خودشونو بکشن بالا ولی من نه با بلک پینک مشکلی دارم نه با اکسو نه یا هیچ کیپاپر یا خواننده دیگه به جز تتلو به شدت رو مخمه

میدونم آجی درک میکنم ولی خو بعضی از اکسوال ها اینجوری بیدن همشون نیستن الان مامان سهون من از بی تی اس بدش نمیاد۰-۰
برا همین من بی طرفم
(02-02-2021، 16:29)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:25)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپویل نبودوقتی قسمت یک رو میبینی میفهمی ارن مرده خالا من یه قسمتو بهت گفتم تازه سه چهارم فصلم هنوز منتشر نشده از کجا میدونی چی قراره بشه زنده شدن ارمین هم تو فصل سه اتفاق افتاد
آها فک کردم اسپویله داشتم سکته میکردم ۰-۰
خداروشکررررر ۰-۰ Big Grin

(02-02-2021، 16:29)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:25)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپویل نبودوقتی قسمت یک رو میبینی میفهمی ارن مرده خالا من یه قسمتو بهت گفتم تازه سه چهارم فصلم هنوز منتشر نشده از کجا میدونی چی قراره بشه زنده شدن ارمین هم تو فصل سه اتفاق افتاد

(02-02-2021، 16:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم آجی درک میکنم ولی خو بعضی از اکسوال ها اینجوری بیدن همشون نیستن الان مامان سهون من از بی تی اس بدش نمیاد۰-۰
برا همین من بی طرفم

خدایی اسم مامانت سهونه

ن ۰-۰
همون کاربریو میگم که چن بار تگش کردیم و اکسواله
من بهش میگم مامان سهون وگرنه یه سالم ازم کوچیکتره ۰-۰ Big Grin
(02-02-2021، 16:33)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت فاطمس دیگه

بعله دیقا ۰-۰ Big Grin
SAVE

انشا صفحه 57

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s16.picofile.com/file/8423678484/16122734927971447265998.jpg
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
الحبیبی
 سپاس شده توسط βάરãɲ
از صب تا الان داشتم درس مینوشتم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(01-02-2021، 16:56)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 16:50)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنتي دارم هنو اموزش هاي اديت فيلم رو ياد ميگيرم ولي هرچي زودتر اوك ميكنم Smile

اوکی موفق ^-^
با افتر افکت ادیت میکنی¿؟
+
راستی اسمت چیه؟ چن سالته؟

من با همون ادوب پريمر ميكنم
مهردادم ٢١ سالمه

(01-02-2021، 17:42)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"
کانال یوتیوبتو بده داداش

كانل بشه چشم حتما❤️
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ❄Parᴉnaz❄ ، Prometheus ، _sehun_
(02-02-2021، 16:37)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SAVE

انشا صفحه 57

رو خطت کراش زدم|:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ ، *Aɴѕel*
(02-02-2021، 16:37)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SAVE

انشا صفحه 57

اینو از تو اینترنت کش رفتی
یادمه منم از تو اینترنت گرفتم اینجوری بود/=
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان