امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 19:58)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 19:57)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت نشو!
فکر میکردم ط فرق داری!بعدا بد رفتاری کردم یا یکاری کردم عصبانی شی ناراحت نشو
گفتم سعی نکنین خودتونو از چشم بندازین
ولی من مردم رو دوست دارم،من نمیخوام کسی دیگری رو آزار بده.
این حرفت یه دخترو ازار میده!
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(02-02-2021، 19:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخر همتون بن میشییین آتش بسسسس ۰-۰ :/
اخطارم نمیگیریم چ برسع ب بن
(02-02-2021، 19:57)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تصور میکنم.
این چیزیه که باید توی آینده ببینم.
سه چار تا مرد دارن به دو تا دختر تجاوز میکنند.
که ناگهان بیهوش میشن.
اونا به صلیب بسته میشوند و در تاریکی،تیرباران میشوند.
ایان چیزیه که توی آینده دیدم.

و توهم

حاجی همین الانش تو ایران یکی داره ب یکی تجاوز میکنه بجنب
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(02-02-2021، 19:57)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 19:55)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم دقت کردین این آنجل اویل از دیروز نیس ۰-۰؟
میگم چرا امروز با کسی کل کل نکردماااا ۰-۰ ://
معلوم نی کجاس ۰-۰

من میدونم آخر همتون بن میشین ۰-۰ :/   Big Grin

بهش دارو بیهوشی زدم

نه این چیزا بن ندارع

عه کپیده۰-۰؟؟ عب نداره چه بهتر مامان سهونو میفرستم با روش سفید برفی گونه بیدارش کنه ۰-۰ 2 Big Grin
عاغا یکی بیاد با من کلکل کنه عادت کردم به کل کل کردن با این آنجل اویل الان کلکل خونم افتاده ۰-۰://

تف به شانس من ۰-۰ ://////
من که اسلحه ندارم.
هیچ دفاعی هم ندارم.
ولی باید عمل کنم....
شب خوش
بیشعور زیاده کاریش نمیشع کرد

خطاب ب متجاوزین بی غیرت

(02-02-2021، 19:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 19:57)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش دارو بیهوشی زدم

نه این چیزا بن ندارع

عه کپیده۰-۰؟؟ عب نداره چه بهتر مامان سهونو میفرستم با روش سفید برفی گونه بیدارش کنه ۰-۰ 2 Big Grin
عاغا یکی بیاد با من کلکل کنه عادت کردم به کل کل کردن با این آنجل اویل الان کلکل خونم افتاده ۰-۰://

تف به شانس من ۰-۰ ://////

اوجوری سکته میزنه میمیره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2021، 20:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خطاب ب متجاوزین بی غیرت

میشه لطفا خفه شی؟|:
بس است دیگر ۰-۰
خف بنمایید ۰-۰
آرام بیگیرید ۰-۰
با هم دوست باشید ۰-۰
(02-02-2021، 19:58)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 19:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه یواشکی تو کتاب درسی یاد میدیمTelegh_01
مسخره نکن صدرا همش تقصیر ط عه

#شوخی

#جنبع
(02-02-2021، 20:02)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 20:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خطاب ب متجاوزین بی غیرت

میشه لطفا خفه شی؟|:
آروم باش.
(02-02-2021، 15:30)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 15:27)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده باران ؟

هیچی فقط هم حرف بد زده دربارم هم گفته ‌ک من و اون ی ادمیم
فک‌کن من ممد گاو کش باشم
یکی از بچها جوابمو نمیداد میگف بابا گاوکشا حرف نمیزنم

ممدگاوش کش چیز خورده :/
بی خاصیت
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان