امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(03-02-2021، 15:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:34)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخ ک من دورش بگردم جوجوی خودم*_*♡ Heart

جالبه/=

@"Rasha_rap"
کجایی داداشم بیا ببین چ خبره اینجاSad
عه اینجوری نگو الان سرخه سرخم!!
خانوادم دارن درباره زن گرفتنم بحث میکنن :/
اصلا یه وعضیم...دلم میخواد زمین قورتم بده
اوم عزیزم تو ک سنی نداری اینو جدی گفتی؟¿♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(03-02-2021، 15:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:34)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخ ک من دورش بگردم جوجوی خودم*_*♡ Heart

جالبه/=

@"Rasha_rap"
کجایی داداشم بیا ببین چ خبره اینجاSad

مبارک باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(03-02-2021، 15:40)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:38)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی داری چی میگی
کجا /=

ارایشگاه

بعدش میای؟¿♡
                               توهم زا نیست ...♡

(03-02-2021، 15:42)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:40)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارایشگاه

بعدش میای؟¿♡

بحث خجالت اوریه.
نمیدونم شاید بیام الان رفتم تو فاز .
زیاد به من فکر نکن
(03-02-2021، 15:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:39)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههه هنگ کردم
مغزم کار نمیکنهSad

خب اونکه مشکل هممونه که :/

عجب (•_•)

(03-02-2021، 15:43)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:42)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدش میای؟¿♡

بحث خجالت اوریه.
نمیدونم شاید بیام الان رفتم تو فاز .  
زیاد به من فکر نکن

جاووولبه/=
خیلی جاووولبه
اصلا دیگه نیا
رفیق ک اینجوری نمیشه
                               توهم زا نیست ...♡

(03-02-2021، 11:01)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:49)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی دوراز جون :/
ن چی بود ؟

خو نیستم؟//:
ولش.......

(03-02-2021، 10:59)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی حرفامو نمیفهمه صد بار تا الان واسشون توضیح میدم هیچی

این روزا خیلی اهنگ اکسو گوش میدم

خیلیم خوب
آهنگ ماما رو گوش کردی؟
خیلی پر معنیه

نچ :/
عاا بگو

(03-02-2021، 11:10)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:37)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی ت قرار بود بستنی بگیری :/

(:
ن بابا مشکلی نیس ک
ایشالا (:
بیخیال هیترا بابا منم اولا زیاد اهمیت میدادم
ولی الان اصن برام مهم نیستن
ببخشید پا شدم دیدم همه روز مادرو تبریک گفتن cry2
بخدا نمیدونستم اونقدر نزدیکه crying

هست
من میخوام با منطقم لهشون کنم (:

عیب نداره مهم نَفسِه (:

مث پسرا باش (:
ازشون یاد میگیری ..
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، DarkLight
(03-02-2021، 15:41)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0-0
نه حاجی مثلا ده بیست سال بعدو میگن 0-0
وای سرم درد گرفت...
من زن نمیخوامممممم
وای خدا اههههه
#سینگل فور اور :/
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(03-02-2021، 15:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:41)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0-0
نه حاجی مثلا ده بیست سال بعدو میگن 0-0
وای سرم درد گرفت...
من زن نمیخوامممممم
وای خدا اههههه
#سینگل فور اور :/

اوه اوه
چ حرفا سینگلی  هم ی تایمی داره ؛من خودمم از ازدواج متنفرم اما خو ی روز مجبورم ازدواج کنمSad
تازه من خیلی زودتر از تووو
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(03-02-2021، 15:45)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:01)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو نیستم؟//:
ولش.......

خیلیم خوب
آهنگ ماما رو گوش کردی؟
خیلی پر معنیه

عاا بگو

(03-02-2021، 11:10)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید پا شدم دیدم همه روز مادرو تبریک گفتن cry2
بخدا نمیدونستم اونقدر نزدیکه crying

هست
من میخوام با منطقم لهشون کنم (:

عیب نداره مهم نَفسِه (:

مث پسرا باش (:
ازشون یاد میگیری ..
خیلی بی شعورن... شخصیتشون خیلی پایینه
عار یعنی نه من اینجام تا حامی پسرا باشم و با حق لهشون کنم
گاهی لازمه بعضی آرمیا دهن وا کنن تا اینا بفهمن اگه چیزی نمیگیم داریم شعورمونه نشون میدیم (:

ولی یکی به مادرم توهین کرد....نمیبخشمش cry2
الان دارم مدارکو جمع بندی میکنم
برا تو بفرستم یا یه مدیر ثابت؟ 33
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(03-02-2021، 15:52)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:45)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاا بگو

عیب نداره مهم نَفسِه (:

مث پسرا باش (:
ازشون یاد میگیری ..
خیلی بی شعورن... شخصیتشون خیلی پایینه
عار یعنی نه من اینجام تا حامی پسرا باشم و با حق لهشون کنم
گاهی لازمه بعضی آرمیا دهن وا کنن تا اینا بفهمن اگه چیزی نمیگیم داریم شعورمونه نشون میدیم (:

ولی یکی به مادرم توهین کرد....نمیبخشمش cry2
الان دارم مدارکو جمع بندی میکنم
برا تو بفرستم یا یه مدیر ثابت؟ 33

خب اون ک قطعیه
همهمون همینیم .. دورود بهت Bf8
هَو چقد بی ادب :/
چه مدارکی ؟ :/
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان