امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(06-02-2021، 8:48)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا چجوری ای همه نوشتی:////////////////
خوش به حال شما دخترا لازم نیست برید سربازی
والا
بعد هر چی روز دختر و مادره مال ایناس
میگن میخوان تاریخ تولد احمدی نژادو بزارن روز پسر Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(06-02-2021، 8:48)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان دختران مظلوم سرزمینم درد های خعلی بیشترو تحمل میکنن بوخودا ۰-۰
یکیش همین سوراخ کردن گوش ۰-۰ :////
انجام عمل و ایجاد لب شتری ۰-۰
جراحی پلاستیک ۰-۰
پروتز ۰-۰
و درد های طبیعی ۰-۰
همانند درد زایمان ۰-۰
یا چمد این چرت و پرتا ۰-۰
البته من بزرگ شدم اصن نمیخام آرایشم بکنم مگر یه خط چشم و یه براق کننده لب اند لوچه ۰-۰
(06-02-2021، 8:48)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:////فقط تو این مورد خوش به حالمونه:////

(06-02-2021، 8:48)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد چه کنم زیاد حرف میزنم تایپمم اینجوری شده ۰-۰
انقده ام با این لپ تاپه ور رفتم عینهو این هکر مکرا فاز میگیرم تایپ میکنم ۰-۰ :////
ولی تف که با گوشی تو هیچ سایتی نمیتونم بنویسم اصن حس میکنم زنجیر شدم بوخودا ۰-۰ ://///

ژووووووووووووووووووووووووووووووووووون
اره با گوشی بده:////سخته
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(06-02-2021، 8:49)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mahdi 1381"

هر چقدر مثلا سطح آکواریم کمتر باشه فشار روش بیشتره؟

اره داداش شفشار به ارتفاع ربط داره و مساحت سطح.یادم نیست فرمولشو و با تغییر این دوتا فشار تغییر میکنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(06-02-2021، 8:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:24)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی شایده باورت نشه ولی من به زور به بابام موزیک ویدیو پسرا رو نشون میدم هر شبم یه آهنگ آروم مث زیرو اوکلاک و نمد باترفلایو براش میزارم راحت میگیره میخوابه ۰-۰
تازه همش میکس نمد عکسشونو نشون میدم بابام میگه والا قدیما دخترا یه نمه حیا داشتن راس راس نمیومدن مث دخترا من عکس پسر به باباشون نشون بدن ۰-۰
آجیمم آرمی کردمش تازه اون وعضش از من خراب تره جیمینو به بابام نشون میده میگه بابا میخوام با این ازدواج کنم این دوماد آیندته ۰-۰ ://////////////

ینی واقنی نشستی دو ساعت ویدیو چک گرفتی بررسی کردی @-@ عژب ۰-۰

بعد اونوخ به من میگن حرص میدییییییییی بابایی آماده تلافی باش لباس رزمت یادت نرهههه ۰-۰ ://

تایتانا رو بیارم جلو چش و چالت قدرت واقعی را بنگریییییی ۰-۰
چمد والا ۰-۰ فهمیدی به منم بگو ۰-۰ من اصن نمدونم معنیش ینی چی :////

خوشم میاد همتون بیست و چهار ساعته شبانه روز در خدمت گذاری اینجا پلاسینا ۰-۰
هومممم....
هعییییی منم از اون آبجی ها میخوام :|
بسه نگیا دلم خواس!!

عاره یه بار خوندم فهمیدم قاط زدی دومین بار سوتیتو فهمیدم :|

عاره یه بار انتقام گرفتم (: انتقام شیرین (:
باش پوشیدم...آمادم (:

میگم میگم ۰-۰ نه نمیگم گنا دالی ۰-۰ :///
میدانی که من معروفم به کویین سوتی ۰-۰ :///
آرام باش آرامش باش... وایس من اسبو بیارممم ۰-۰
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(06-02-2021، 8:50)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جراحی پلاستیک ۰-۰
پروتز ۰-۰
و درد های طبیعی ۰-۰
همانند درد زایمان ۰-۰
البته من بزرگ شدم اصن نمیخام آرایشم بکنم مگر یه خط چشم و یه براق کننده لب اند لوچه ۰-۰
سربازی رفتن دو سال از عمرتو هدر میده. کم نیست ها ۲ سال. تازه من فقط یه بار میتونم کنکور بدم قبول نشم باید برم سربازی.
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(06-02-2021، 8:51)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:49)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mahdi 1381"

هر چقدر مثلا سطح آکواریم کمتر باشه فشار روش بیشتره؟

اره داداش شفشار به ارتفاع ربط داره و مساحت سطح.یادم نیست فرمولشو و با تغییر این دوتا فشار تغییر میکنه

آها فرمولشو نمیخواستم سوال تعریفی بود

درست نوشتمش فک کنم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(06-02-2021، 8:53)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:50)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جراحی پلاستیک ۰-۰
پروتز ۰-۰
و درد های طبیعی ۰-۰
همانند درد زایمان ۰-۰
سربازی رفتن دو سال از عمرتو هدر میده. کم نیست ها ۲ سال. تازه من فقط یه بار میتونم کنکور بدم قبول نشم باید برم سربازی.

اونی چان ولی انصافا حال میده ها ۰-۰ من دوس دارم یه بار منطقه نظامی چمد اینارو تو عمرم ببینم ۰-۰ یا مثلا از این اسلحه تروریا دستم بگیرمممممم ۰-۰ بعد تازه راحتم میتونی قایم موشک بازی کنیا خو همه کچلن تشخیص سخته ممکنه کله آدمو با خربزه مشدی اشتباه بگیگیرن ۰-۰
(06-02-2021، 8:55)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:53)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان ولی انصافا حال میده ها ۰-۰ من دوس دارم یه بار منطقه نظامی چمد اینارو تو عمرم ببینم ۰-۰ یا مثلا از این اسلحه تروریا دستم بگیرمممممم ۰-۰ بعد تازه راحتم میتونی قایم موشک بازی کنیا خو همه کچلن تشخیص سخته ممکنه کله آدمو با خربزه مشدی اشتباه بگیگیرن ۰-۰

خب ما رو که کلاس دهم بردنمون میدان تیر نفری پنج تا گلوله با کلاش شلیک کردیم
(06-02-2021، 9:02)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:55)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ما رو که کلاس دهم بردنمون میدان تیر نفری پنج تا گلوله با کلاش شلیک کردیم

خوش به حالت اونی چان &^&
من در حسرت این موندم عینهو این فیلما این دختر خفن مفنا هستن میرن گاوصندوق خالی میکنن بعد یهو یه نگهبان گندله عینهو گوریل بیاد من تیر بزنمش بعدم کل پولارو هپلی هپو کنم برم خونمون &^&
اصن من میخام بزرگ شدم گاو صندوق خالی کنم ۰-۰

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان