امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 404

(09-02-2021، 11:42)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 11:40)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبر :/
هعیییی گمراهی...
تو چخبر؟! چطوری؟!

عجب :/
+
ممنون خوبم ://
هیچی خبرخاصی نیست
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(09-02-2021، 11:40)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 11:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین بیا یکم چت کنیم .-.

چخبر :/

دسته تبر:|
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(09-02-2021، 11:44)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 11:42)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی گمراهی...
تو چخبر؟! چطوری؟!

عجب :/
+
ممنون خوبم ://
هیچی خبرخاصی نیست
عا خوش باشی .-.

+ فردابیست و دومشه Angel
 سپاس شده توسط Prometheus
(09-02-2021، 11:44)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 11:37)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درک نمیکنم این چه رفتار بچگانه ایه!؟
پیام و از انتقادات نویسندگان انتقال میدی به گ.ا قبول ولی واقعا درکت نمیکنم!
دارم میگم بررسی میشه یعنی بررسی میشه...
مدیرا نمیتونن بیست چاری انلاین باشن اینجا که!
تا اینجا به شما حق دادیم گفتیم درسته!حق دارید!ولی شما مثل اینکه قصدی داری!
من تا جایی که یادمه همین دیروز غروب گفتم رسیدگی میشه نه ۴ ۵ روز پیش!
والا به ابلفضل
رفتار من به کسی مربوط نیست
منم میتونم رفتار شما رو تایین کنم و بی احترامی کنم اما انجام نمیدم پس بی دلیل هی نگید بچگانه یچیزی از خودتون ساختید هی میگیدش
من قصدی ندارم تهمت نزنید!من قصدم اینه از شر این یارو خلاص شیم اوکی/؟
من حدودا 4 روز پیش به اوشون گفتم به فتا گزارش میدم و تازه دیروز شما و یکی از مدیرا فهمید چه خبره
که حدودا 4 5 ماهه این اتفاق افتاده و شما ها تازه خبردار شدید
تا جایی که من میبینم بی احترامی نکردم به کسی!
از شر این یارو خلاص شدن هر ده دقیقه یه ازسال به عنوان اعتراض نمیخواد!
ببین برادر من دیروز گفتم چی بررسی میشه!وقتی گفتم بررسی میشه یعنی میشه!این که کی فهمیدیم چه ربطی داره به اینکه چخبره؟
تازه خبردار شدیم و برای باز هزارم گفتم که رسیدگی میشه!
دیگه هم این بحث و ادامه نمیدم!یک بار یک حرفی و زدم صد بار پسش برا شما زدم...
(09-02-2021، 9:52)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم این داداش ملیکا باشع

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s16.picofile.com/file/8424391684/2787047117.jpg

@*Aɴѕel*
هه هه هه._.
داره بررسی میشه داره بررسی میشه من نمیدونم تا کی بررسی میکنه
یه کلمه گرفتن ورد زبونشون هی میگن
والا برای رای گیری هم بود حالا رییس جمهور انتخاب شده بود 3 4 روز هم از ریاستش گذشته بود
اینکه دیگه سایته
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه 404 65
@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"
دیگه به روم نگو کع... :/
هوفففف خستم... نایی ندارم برگه کارنامه رو تو دستم نگه دارم Telegh_17
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(09-02-2021، 11:48)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 11:44)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتار من به کسی مربوط نیست
منم میتونم رفتار شما رو تایین کنم و بی احترامی کنم اما انجام نمیدم پس بی دلیل هی نگید بچگانه یچیزی از خودتون ساختید هی میگیدش
من قصدی ندارم تهمت نزنید!من قصدم اینه از شر این یارو خلاص شیم اوکی/؟
من حدودا 4 روز پیش به اوشون گفتم به فتا گزارش میدم و تازه دیروز شما و یکی از مدیرا فهمید چه خبره
که حدودا 4 5 ماهه این اتفاق افتاده و شما ها تازه خبردار شدید
تا جایی که من میبینم بی احترامی نکردم به کسی!
از شر این یارو خلاص شدن هر ده دقیقه یه ازسال به عنوان اعتراض نمیخواد!
ببین برادر من دیروز گفتم چی بررسی میشه!وقتی گفتم بررسی میشه یعنی میشه!این که کی فهمیدیم چه ربطی داره به اینکه چخبره؟
تازه خبردار شدیم و برای باز هزارم گفتم که رسیدگی میشه!
دیگه هم این بحث و ادامه نمیدم!یک بار یک حرفی و زدم صد بار پسش برا شما زدم...
باشه شما اصن انقد بررسی کن تا سرجات خشک شی
بای
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه 404 65
باورم نمیشه !
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(09-02-2021، 11:52)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه !

چیو؟
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه 404 65

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان