امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵

(10-02-2021، 20:59)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 20:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

کلا آدم با جنمی ام (:

افرین /=
(وی فکر میکند ک‌آیا خودش بی جنم است یا این تیکه انداخت) Big Grin
4کریم (:

حاجی ما غلط بکنیم تیکه بندازیم , به من میاد اهل اینکارا باشم ؟
ن ناموصا میاد ؟
حاجی الله وکیلی میاد بم ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(10-02-2021، 17:54)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 17:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا همچی با PC جوره :/

بی زحمت آوا رو تگ کن :/
@"AVA_MADI*"

چه خبره؟؟ ۰-۰
(10-02-2021، 20:56)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 20:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماژیک؟!
گواش؟!
ابرنگ؟!
._.
وات ده...
نه خاهر من با خط چشم و سایه و رژ مشکی
جررررررTelegh_01
یس!
من تاحالا ارایش نکردم والا فقط یبار ک بهت گفتم |:
وایی خاب اون ک چیزی نیس شستنش فقط صابون میخاست|:
اهی خیلی درد داشت؟.-.
منم ارایش فقط برا عکس میکنم._.
و یکم تو جشنا
کلا ارایش کردن ب شدت سخته
میگم اصلن پاک نمیشد
نمی دونم چرا
خیلی ،حس میکنم یه بخش از صورتم رفته._.
 سپاس شده توسط Emmɑ
.‌.‌.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ 25
(10-02-2021، 20:52)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 11:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

براش ماهیتابه. و خیار و موز و بادمجون میخرم. دونه ای ها کیلوییش گرونه.
با یه دونه گل سر Blush

ببین با همون ماهیتابه ی جوری میزنم تو سرت ک بمیری/=
+
واسع تولد زنت از اینا بخر  Undecided

@"Mahdi 1381"

برا تو میخرم تا واکنش زنم شبیه سازی شه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(10-02-2021، 21:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 20:56)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس!
من تاحالا ارایش نکردم والا فقط یبار ک بهت گفتم |:
وایی خاب اون ک چیزی نیس شستنش فقط صابون میخاست|:
اهی خیلی درد داشت؟.-.
و یکم تو جشنا
میگم اصلن پاک نمیشد
نمی دونم چرا
من فقط زد افتاب میزدم اونم وقتی افتاب بود|:
خاک عالم الان چایی نبات میارم درست میشی ننه جان
فقط چایی نبات بخور
(10-02-2021، 21:03)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 20:52)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین با همون ماهیتابه ی جوری میزنم تو سرت ک بمیری/=
+
واسع تولد زنت از اینا بخر  Undecided

@"Mahdi 1381"

برا تو میخرم تا واکنش زنم شبیه سازی شه

اون بدبخت کیه بخواد زن تو بشه :/
ناشناس
(10-02-2021، 21:04)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 21:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و یکم تو جشنا
میگم اصلن پاک نمیشد
نمی دونم چرا
من فقط زد افتاب میزدم اونم وقتی افتاب بود|:
خاک عالم الان چایی نبات میارم درست میشی ننه جان
فقط چایی نبات بخور

بیار فرزندم._.
 سپاس شده توسط Emmɑ
وقتی مهدی و ممد سگ کش با هم دعوا میفتن :/

https://www.ifilo.net/filo/video/TVRNNU9TOHdPUzh5TUE9PQ==/WkdFNFRGRXdOdz09/T0ut-360.mp4
ناشناس
 سپاس شده توسط Волшебник
(10-02-2021، 20:27)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 20:24)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرای عزیز ضدانقلابم تگ کردی که 

منظورت کی بود ؟

چند عدد کاربر عزیز غیر انقلابی
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان