(10-02-2021، 21:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-02-2021، 21:42)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا ایرانه سرزمین شیران !
+
اینجا ایرانه فعل ماضیه داش!
-
دیگه ایرانی ازش نذاشتن
#وطن_دوست
حاجی راجع به اون اهنگی که ساختی باید یه چیزی بگم,
اون آهنگو حتی بی بی سی هم پخش نمیکنه !
چون منطقی نیست
ببین اگه اون کارگر بیرون باشه و کرونا بگیره بمیره ,یه حرف دیگه میاد وسط
اگه بش گن برو خونت کرونا میگیری با زم یه حرف دیگه میاد وسط
الان بنظرت اون شاه اگه بود اوضاع بهتر بود ؟
تو زمان شاه که 40 سال پیش بود , حدود 20 - 30 هزار پزشک از خارج اومده بودن ایران ف ک کنم
اگه اون روند ادامه پیدا میکرد تا امروز , بنظرت اون پز شکا میموندن تو ایران یا بر میگشتن کشورشون ؟
قطعا بر میگتن کشورشون , اونوقت ما باید دعا میکردیم که از کرونا نمیریم , چون نه پرستاری بود , نه چیزی
اگه الان خیلیامون نشستیم تو خونمونو داریم هی بر علیه بسیج و سپاه شر تفت میدیم , اینو هم باید در نظر بگیریم که با وجود همیناس که ما الان زنده ایم
فک میکنی الکیه هفته ای 4 میلیون ماسک کشورت تولید کنه ؟
فک میکنی الکیه ونتیلاتور صادر کنی ؟ اونم تو زمان کرونا !
پس بهتره یکمی هم که شده واقع بین باشیم
خخخخ هعی خدا
کشور نابود بود.....رضاه شاه اومد سرکار یکم درست راستش کرد!
برو خاطرات رضاه رو بخون!
بعد جنگی که بین روسیه و المان بود فکر کنم یا انگلستان....باعث میشه رضاه شاه حکومتو بده پسرش ...چون خودش با اونا قرار داد بسته بود و اگه طبق گفته کشور مخالف حرکت میکرد ایرانو با خاک یکسان میکردن!
طولانیه حال تایپ ندارم کامل بگم برات دوست داشتی تحقیق کن میفهمی!
محمد رضاه شاه اومد....اون موقع لباس زنارو اگه دیده باشی...قیافشون معلوم نبود...براهمین خلافکارای مرد با ایتفاده از لباسای خانم ها فرار میکردن!!!
براهمین گفت این نوع لباس هارو نپوشید!
دیگه من اونجا نبودم ببینم که چادر از سر میکشیدن یا نه ولی دلیلش این بود وگرنه شاه دلش درد نمیکرد تفرقه دریت کنه تو کشور!
+
کلی مشکل بود....وقت نیست اینجا گفت...
مردم عصبانی شدن...مث الان
انقلاب کردن....واقعا اگه امام خمینی الان زنده بود...وضع کشور این نبود!!!
+
منم مخالف جمهوری اسلامی نیستم! هیچوقت همچین حرفی نزدم!!!
ولی باید اصلاح بشه!
نه تنها ایران بدبخت مظلوم!
کل دنیا.....من از روستامون شروع میکنم!