19-02-2021، 14:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-02-2021، 14:28، توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ.)
(19-02-2021، 13:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2021، 13:05)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشالله قسمت شما هم بشه
مبارکا خر کیف .-.
قسمت من شد .-.
(19-02-2021، 13:50)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حاجی از پا بکش بیرون ناموسا:/
(19-02-2021، 13:47)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معنی خوفی دارع گلم دنت وری :/
هنرش پاش سکرته چیزی تو نت دربارش نبود!
آهان/:
بله واقعا خیلی هنرمنده
حتی با پاش غذا هم میخوره!
(19-02-2021، 13:50)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن قانونش همینه یعنی چی 1 لباسو چند سال میپوشن
(19-02-2021، 13:42)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب اینارو تو گفتی نتونستم نقل قول کنم
ولی من هر لباسو دوبار بپوشم بسه مگ آدم چند بار 1 لباسو میپوشه؟
نمیدونم
اره تو ولنتاین فقط عمم برام حلقه خرید|:
خاب الان تو کلاسی مثلا؟
بمیرم
منم دو بارمیپوشم :/
برات حلقه گرفت ؟!مگه داریم!
نه لامصب نمیشد بخوابی چشام به زور وا میشدا رفتم دوش گرفتم بعد نیم ساعت به زور چشامو باز کردم :|
خدا نکنه ژیگر
برسم خونه فقط لالاع.-.
اره به انگشتم هم بزور میاد
من پلکام سنگین شده بود بزور خوابیدم
وایی الان کلاس داری؟-ـ-
بدش به من انگشت من میاد :/
من دو ساعت خوابیدم .-.
نه الان رسیدم خونه میخوام استارت خوابو بزنم :!