امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~*

(19-02-2021، 18:00)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 17:57)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم آزاری-هر کار دلش میخواست-هیت-بی احترامی-ترساندن!!

جاذاب لانتییییی اواتارت منو کشتههه
عه من اونو گذاشتم کسی نمیره چرا تو رو کشته؟! 33
به قول سهون: خوشگله؟! *-*

من که عاشقش شدم Telegh_01
با تموم قلبم!! با تموم وجود!!
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
اولین اخطار زندگیمو تو فلش بالاخره گرفتمممممم ناناااااای *^* 23 Big Grin 31 16
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
@leιтo

مامانم نوجوون درونش فعال شده داره با خاله هاش میره لاله پارک/:
اگ تو میری منم برم/:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا یعنی/:
منم پسر خالم همیشه میبرد اینجا یا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره باران /:
عررررررر
 سپاس شده توسط ѕααяeη
@امیررضا*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(19-02-2021، 18:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین اخطار زندگیمو تو فلش بالاخره گرفتمممممم *^* 23 Big Grin 31 16
بیام ببینم چند درصده Telegh_01

خودت بگو سخته عوض کردن!!
مدیونی فکر کنی ترسیدم!!

من با اون یکی اخطار شد 50 !!

@"AVA_MADI*"
طوری میگی بالاخرهههههه انگار دوسال پیش مدیرناظم بودی و الان حرفه ای و تشنه اخطاری Big Grin
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(19-02-2021، 18:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 18:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت بگو سخته عوض کردن!!
مدیونی فکر کنی ترسیدم!!

نه بابا آنجل اویل من به شجاعتت ایمان دارم! ۰-۰ Telegh_01
خو چون این اولین اخطارم بود ۳۰ ۰-۰
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(19-02-2021، 17:58)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 17:57)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه تا ۱۱ خوابیدی دگ !
تازه میخواستم تا فرداش بخوابم چون ۸ کلاس دانشگاس:/
کوفتم شد
مامانم بادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این بیدارم کرد

کار خوبی کرد چه معنی داره دختر اینقدر بخوابه!
من همش دو ساعت خوابیدم.-.
 سپاس شده توسط Emmɑ
(19-02-2021، 18:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت بگو سخته عوض کردن!!
مدیونی فکر کنی ترسیدم!!

@"AVA_MADI*"
طوری میگی بالاخرهههههه انگار دوسال پیش مدیرناظم بودی و الان حرفه ای و تشنه اخطاری Big Grin

نه بوخودا از وقتی فهمیدم قوانینو بشکونی اخطار میگیری میخاستم اخطار بگیرم ببینم چجوریه ۰-۰ Big Grin
مثلا متنش چیه یا مثلا در جا میزنن بنت میکنن و... 0-0 Big Grin
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(19-02-2021، 18:10)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 17:58)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتم شد
مامانم بادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این بیدارم کرد

کار خوبی کرد چه معنی داره دختر اینقدر بخوابه!
من همش دو ساعت خوابیدم.-.
بعد این جمله این گفتی هم میگه فردا بری پس فردا برمیگردی._.
افرین /:
منم وقتی کلاس دارم ساعت 5 میخابم ساعت 7 پا میشم
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(19-02-2021، 18:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت بگو سخته عوض کردن!!
مدیونی فکر کنی ترسیدم!!

نه بابا آنجل اویل من به شجاعتت ایمان دارم! ۰-۰ Telegh_01
خو چون این اولین اخطارم بود ۳۰ ۰-۰
آفرین Telegh_01
من اونقدر شجاعم که رمز یکی از مدیرا رو فهمیدم و هر روز بع یه بنده خدایی اخطار میدم و چند نفرو از هفت جا بن میکنم Telegh_40Telegh_20
منم چون سومین اخطارم بود....30% Big Grin
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان