امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~*

(20-02-2021، 2:07)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 2:01)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://dl.musiclove.ir/ahang/2020/11/16/Salam-Alaykom-Tanz-.mp3

سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آگهی
(20-02-2021، 2:08)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 2:07)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژرررررر Telegh_01
عه حضوریه؟!
هیی زبونتو بخور دختر این چه حرفیه

خب پس غمت چیه .-.
(20-02-2021، 2:11)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 2:08)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیی زبونتو بخور دختر این چه حرفیه

خب پس غمت چیه .-.
نمیدونم بمولا
چخبر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
همه خاب...
@Roxanna

همچنین بانو(:

(19-02-2021، 10:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Iam_RIHAM"
"Rasha_rap"
"Baranis"
"Mahdi 1381"
"صباnafas"
"ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ"

پس مدت ها که اینجانب در انجمن فلشخور شروع به فعالیت کردم
گاها مشاهده میشد که برخی دوستان به اول بودنشان در گ آ کیف و ابراز خر کیفی میکردند (:
و سر انجام دست تقدیر و خواست الهی 
اینگونه رقم خورد که من اولین نفر در گ آ ۴۰۸ باشم 
لذا از شما عزیزان تگ شده و همچنین دیگر دوستان درخواست دارم 
که جهت شریک بودن در خر کیفی اینجانب 
و شاد کردن دل بنده 
این پست را سپاس فرموده و مارا خوشحال کنید 

توجه : هر گونه فحش و ناسزا عذاب سخت الهی را در پی دارد (:
ما نیز خوشحال گشته ایم که به آرزوی دیرینه خود رسیده اید
برای دریافت تیتاپ طلایی خود به رنگ های قرمز و صورتی مراجعه فرمایید با تشکر=///////

خدایا همه را خرکیف بفرما=////
الهی آمین
 سپاس شده توسط Mohlek ، Roxanna
(19-02-2021، 21:24)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 21:22)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تو دعوا داشت؟

نه

اوکی ممنونم

(19-02-2021، 21:28)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 21:26)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=194189
برو خصوصیشو ببین برات بستس

بستست جیگر

ممنونم فدا
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* 98
 سپاس شده توسط _sehun_
(19-02-2021، 11:14)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
حسام تیتاپ طلایی رو خورد ://////
اینم تو اتاقش حبس ابد کنیم؟! :/
=/////دیدم نوش جونش=/////گوشت بشه یه تنش

عا نظرم عوض شد ببریمش زیر زمین عه تیتاپ نوش جونش نشه=///

(19-02-2021، 23:18)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 23:14)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوای بدونی کیه؟

من نفس صبام دور منو خط بکش!
صباnafas"
به به به به
میگم ترلان برو تو تایپک درباره خودت بنویس به نام خدا نفس صبام=///

(19-02-2021، 18:44)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 18:40)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم باور نمیکنن که):
ما خیلی بدبختیم):
موتورمونم شکست نابود شد دیگه موتورم نداریم
داره با باباش فرش میشوره
سهون حتی با پاش فرشم میشوره!
ای بابا صبا موتور داره بهش بگو بهت بده :/
"صباnafas"
از موتورش پلید جاهای نامشروع استفاده میکنه !
فاطمه به نظرم اسمتو بزار پای خارق العاده سهون و شهون:/
من؟؟؟؟
من و جاهای نا مشروع؟؟؟
هینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن خجالت بکش رنگشم بکن
من بچه خوبیم باهاش یه سر میرم پیش خدا رو میااااااام
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Prometheus
(20-02-2021، 0:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2021، 23:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعلفنتهیضتئخلفنلغ *&&&*
انیمه شو نمیشناسم مال کدوم انیمه بیده؟؟ *-*

اتک

مال اتک بود؟؟ @-@
آرتش باحال بود ۰-۰
آهاااا پس اون پسره آرمین بود که گذاشته بود فقط برا فصل ۴ برا همین نشناختمش حالا فهمیدم دستت ممنان ۰-۰

(20-02-2021، 0:11)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*" خاک بر سرت کنن این همه اتک آن تایتان میبینی نمیدونی شخصیت اتک آن تایتانه

saauzh نوشته است:this is Yelena

خاعک تو مخ خودت کنن بی تر ادب خو فصل چهارو هنو ندیدم &^& =.///// د هه ۰-۰

(20-02-2021، 0:16)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://i.pinimg.com/236x/fd/54/34/fd5434c91a0c790a2189c53a4e725334.jpg
https://i.pinimg.com/236x/2e/7c/5d/2e7c5dfd92cd0d625796e43f3d6ec973.jpg
https://i.pinimg.com/236x/c7/c5/34/c7c534a777334b7b67f38a9f1803b907.jpg
https://i.pinimg.com/236x/6a/05/0f/6a050fa19881b96e05c5fbfac68448bc.jpg
https://i.pinimg.com/236x/bf/69/4f/bf694feb4d100ff590c1b64a1d9046af.jpg
@"AVA_MADI*"
برا من قشنگ تره صغری خانم

(20-02-2021، 0:15)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی رو میگی تو 
من تو رو گفتم آرمی:/
من آرمینا گفتم._.
همون بهار

قلبمممممم *^* Heart Heart
(19-02-2021، 13:08)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"صباnafas"
سلام جون دل♡
تو فقط دنبال نفست بگرد 
نه هانی درگیری تعمیرات پیکانه بودیم ی رنگ البالویی ژیگرم روش زدیم دخترکش بشه :/
دیگه میخوایم بریم المان گفتم ی سر و سامونی بهش بدم .-.
سلام نفسم
ایشششش دنبالش گشتم نبود
ژوووووووووووون کَلَک دختر کش به چه دردمون میخوره=/////بذار پسرکش بشه
به به !!! منم دارم پولو جور میکنم رفتم وام بگیرم=///// از چند نفرم کمک گرفتم میخوام برم طلاهامو بفروشم=////////

(19-02-2021، 23:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/files/xwc5_screenshot_2021-02-20-00-19-03.png
میبینی ؟
تو فلشخورم تنهام
=/////////

واه من هروقت میام اینجوریه فقط خودمم=/////
 سپاس شده توسط Mohlek ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(20-02-2021، 0:30)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 0:28)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب بخیر

شبتون بی امتحان

برو بخواب باو
تو با بیداری من مشکلی داری ننه؟

با وجودت مشکل دارم : دی

(20-02-2021، 7:13)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 0:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتک

مال اتک بود؟؟ @-@
آرتش باحال بود ۰-۰
آهاااا پس اون پسره آرمین بود که گذاشته بود فقط برا فصل ۴ برا همین نشناختمش حالا فهمیدم دستت ممنان ۰-۰

آرمین ؟
چی میگی باو saauzh گذاشته بود

[quote]

خاعک تو مخ خودت کنن بی تر ادب خو فصل چهارو هنو ندیدم &^& =.///// د هه ۰-۰

[quote]

باید میدیدی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان