امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~*

(20-02-2021، 7:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 0:30)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو با بیداری من مشکلی داری ننه؟

با وجودت مشکل دارم : دی

(20-02-2021، 7:13)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال اتک بود؟؟ @-@
آرتش باحال بود ۰-۰
آهاااا پس اون پسره آرمین بود که گذاشته بود فقط برا فصل ۴ برا همین نشناختمش حالا فهمیدم دستت ممنان ۰-۰

آرمین ؟
چی میگی باو saauzh گذاشته بود

خاعک تو مخ خودت کنن بی تر ادب خو فصل چهارو هنو ندیدم &^& =.///// د هه ۰-۰

[/quote]

باید میدیدی
[/quote]

آری قیلا یه دور عکسشو دیدم اولیه نمد فک کنم ارنه ۰-۰
اون آخریه که موهاش یه جوریه فک کنم آرمینه ۰-۰
حالا بازم باید برم چک نمایم ۰-۰
آگهی
(20-02-2021، 1:47)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روحش شادو یادش گرامی

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
ع ج ب

(20-02-2021، 7:26)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش هست Yelena
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آوا اواتارت مال کدوم انیمس؟
@"AVA_MADI*"
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، حتی فحش دادن به ممدم درست نیست ، حتی فحش دادن به ممدم درست نیست
(20-02-2021، 7:26)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 1:47)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحش شادو یادش گرامی

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
ع ج ب

(20-02-2021، 7:26)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش هست Yelena

هاممم ۰-۰
نمد ۰-۰ چقده تفییر کردن انصافا ۰-۰ *وی میرود کاراکتر های فصل چهار را بنگرد*
(20-02-2021، 7:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاممم ۰-۰
برو خر ذوق شو
(20-02-2021، 7:30)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا اواتارت مال کدوم انیمس؟
@"AVA_MADI*"

اونی چان انیمه نیست ۰-۰
ترکیبی از انیمه و بی تی اس بیده ۰-۰
اون دختره انیمه ای بیده و آرت عکس یه جورایی ۰-۰
ولی خوده عکس اون نهنگه بیده که برای آهنگه زیرو اوکلاکم هست
برای بی تی اس بیده ۰-۰
ترکیبی ۰-۰

(20-02-2021، 7:32)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 7:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاممم ۰-۰
برو خر ذوق شو

۰-۰
(20-02-2021، 7:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 7:32)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو خر ذوق شو

۰-۰

تو ذوقت خورد؟
(20-02-2021، 7:53)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 7:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۰-۰

تو ذوقت خورد؟

نچ خیر۰-۰
آقا این چ کم شانسی ایه ناموصا ؟
امتحان ریاضی داشتیم بعد من همرو نوشتم
دیدم یکی از رفیقام داره اظهار ناتوانی در نوشتن جواب میکنه
گفتم در راه خدا ب اونم بدم جوابارو
الان دبیر فاقد ناموسمون به رفیقم داد ۱۷ ب من داد ۱۴
://///
ناشناس
آوا؟! خره؟! گاو؟! منه؟!
گمشو تو وب امیرعلی بیشور یه پست گذاشته نشستم زار زار گریه کردم cry2

@"AVA_MADI*"
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان