امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s17.picofile.com/file/8425622668/1613800869334411221966.jpg

وضعیت من
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(20-02-2021، 7:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 0:30)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو با بیداری من مشکلی داری ننه؟

با وجودت مشکل دارم : دی
برو تو افق محو شو
باسلام دانش اموزان سلام حضور خود را اعلام کنید
(20-02-2021، 8:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا؟! خره؟! گاو؟! منه؟!
گمشو تو وب امیرعلی بیشور یه پست گذاشته نشستم زار زار گریه کردم cry2

@"AVA_MADI*"

یواش @-@ نمیگی انقده بهم لطف داریو مهربونی یهو سکته ریزی میزنم آتجل اویل؟؟ ۰-۰ =./
دیدم خله خودمم نشسته بیدم عر میزدم ۰-۰ &^^^^&
حالا کدومشو دقیقا میگی ۰-۰
اون مرور خاطراتو که بسی عر زدم اون دومیه که درباره کینه بودو نفهمستم ۰-۰ نفصه خوندم بعدش رفتم سراغ نوتلام ۰-۰
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(20-02-2021، 8:58)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 7:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو افق محو شو

نمیخوام

سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
حاضر
حاضر
حاضر
حاضر
حاضر
باتشکر از حضور گرمتان
@Rasha_rap
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@SABER
@"ctrl+w"
@"*Aɴѕιl*"
@*Aɴѕel*
@*VENUS*
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@"وحید.a"
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، *Aɴѕel* ، *VENUS* ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Prometheus ، امیر‌حسین
(20-02-2021، 8:58)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو افق محو شو

استاد منم شاگردت بیدم؟؟ ۰-۰Big Grin
سهلام ۰-۰ حاضر ۰-۰

من تو وات نیستم شمارتونو ندارم اینجا حاضری میزنم ۰-۰ بعله ۰-۰ من شاگرد سخت کوشیم ۰-۰ =./
(20-02-2021، 9:03)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو افق محو شو

نمیخوام

سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
حاضر
حاضر
حاضر
حاضر
حاضر
زنم میشی نمیشم چرا نمیشی نمیخام/:

ممنون ک حاضر شدین اعلام خود را حضور کنید تا درسمونو شروع کنیم

(20-02-2021، 9:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو افق محو شو

سهلام ۰-۰ حاضر ۰-۰

من تو وات نیستم شمارتونو ندارم اینجا حاضری میزنم ۰-۰ بعله ۰-۰ من شاگرد سخت کوشیم ۰-۰ =./
من به عمم شماره ندادم/:
شما مگ ثبت نام کردی دخترم؟
به خاله بگو چند سالته؟
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
هر کی این جمله رو درست ترجمه کنه بهش جایزه میدم

Хочешь в ролку по гп?
(20-02-2021، 9:08)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 9:03)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام

سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
حاضر
حاضر
حاضر
حاضر
حاضر
زنم میشی نمیشم چرا نمیشی نمیخام/:

ممنون ک حاضر شدین اعلام خود را حضور کنید تا درسمونو شروع کنیم

(20-02-2021، 9:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهلام ۰-۰ حاضر ۰-۰

من به عمم شماره ندادم/:
شما مگ ثبت نام کردی دخترم؟
به خاله بگو چند سالته؟

بعله بعله ۰-۰
۱۳ ۰-۰
البته ۳ ماه دیگه کامل میشه ۰-۰
پس ۱۲ ۰-۰ =./
(20-02-2021، 9:04)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باتشکر از حضور گرمتان
@Rasha_rap
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@SABER
@"ctrl+w"
@"*Aɴѕιl*"
@*Aɴѕel*
@*VENUS*
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@"وحید.a"

این روبیکاست؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان