امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~*

(20-02-2021، 13:38)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:36)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا درست صحبت کن
من هم با عرض عذر خواهی گفتم باید دقت میکردید گفتم شاید بربخوره ولی برای انجمن مهمه

خوش به حالش=/
نه فایده ندااره یکیه:|

بلع درسته منم نمیخوام ب جرو بحث بکشه ولی من با مدیر ناظم توپ.خ حرف زدم مشکلی نداره

پس اگه مشکلی نداره منم دخالتی نمیکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* 129
آگهی
(20-02-2021، 13:36)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:34)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@" ♡Араш R♡"
باید ب من میگفتن ک مدیرای اونجا زیاده و هیچ ایرادی از من تاحالا نگرفتن
من الان دارم یعنی همهی فعالیتم رو انجمن موسیقی بوده اقای ارش لطفا خودتون. رو نخود هر اش نکنینن

لطفا درست صحبت کن
من هم با عرض عذر خواهی گفتم باید دقت میکردید گفتم شاید بربخوره ولی برای انجمن مهمه

(20-02-2021، 13:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی فقط منو داشته Cool  /:

خوش به حالش=/

هرکی منو داره غم نداره/:
هر دختری نزدیکش میشه میگه سعی نکن جایگزین فاطمه شی///:♥
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(20-02-2021، 13:39)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:38)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلع درسته منم نمیخوام ب جرو بحث بکشه ولی من با مدیر ناظم توپ.خ حرف زدم مشکلی نداره

پس اگه مشکلی نداره منم دخالتی نمیکنم

افرین حالا برو ویراش کن
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(20-02-2021، 13:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه؟
کراش بزنی جرت میدم/:
هیچی بمولا Bd9

ااییش خجالت بکش رو پسر مردم کراشمیزنیی اههههه
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(20-02-2021، 13:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی بمولا Bd9

نخوااااااااام

من رو خودم کراش زدم Bd1
 سپاس شده توسط _sehun_
(20-02-2021، 13:39)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:36)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا درست صحبت کن

خوش به حالش=/

هرکی منو داره غم نداره/:

Telegh_01
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* 129
 سپاس شده توسط _sehun_
(20-02-2021، 13:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوااااااااام

من رو خودم کراش زدم Bd1

جووونن عکس بده ببینمم

(20-02-2021، 13:47)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:39)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی منو داره غم نداره/:

Telegh_01

در این حد عاشقمه Telegh_01
باور نمیکنی؟ Telegh_01
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، BIG-DARK
(20-02-2021، 13:48)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوااااااااام

من رو خودم کراش زدم Bd1

جووونن عکس بده ببینمم
ژوووووووووووووون

ریا میشه
 سپاس شده توسط _sehun_
(20-02-2021، 13:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 13:48)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووونن عکس بده ببینمم
ژوووووووووووووون

ریا میشه

ن بابا ریا چیه عکس بده جیگرر
عطدذقف6ش5صتدتسفثدی
https://i.pinimg.com/236x/68/61/7c/68617c8cc239c4fd112e03691252d08b.jpg
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(20-02-2021، 9:03)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 8:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا؟! خره؟! گاو؟! منه؟!
گمشو تو وب امیرعلی بیشور یه پست گذاشته نشستم زار زار گریه کردم cry2

@"AVA_MADI*"

یواش @-@ نمیگی انقده بهم لطف داریو مهربونی یهو سکته ریزی میزنم آتجل اویل؟؟ ۰-۰ =./
دیدم خله خودمم نشسته بیدم عر میزدم ۰-۰ &^^^^&
حالا کدومشو دقیقا میگی ۰-۰
اون مرور خاطراتو که بسی عر زدم اون دومیه که درباره کینه بودو نفهمستم ۰-۰ نفصه خوندم بعدش رفتم سراغ نوتلام ۰-۰
من هیولام (:
دومی به درد عمش میخورد -_____-
اولی cry2
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان