امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~*

(20-02-2021، 21:51)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 21:42)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزی بین کتاب و ارسالا شاید وقتی چشام میسوزه و روانی میشم!چطور؟
منم وقتی دارم کتاب میخونم  چند ثانیه یه بار روش میزنم خاموش نشه Telegh_01
هیچ من کنجکاو انجمنم!! ._. بعضیام به اشتباه فوضول انجمن میگن :v
عه آفرین!
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(20-02-2021، 21:52)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 21:51)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه تنکس^-^

میمون/:

کی؟ ._.
عمم*-* |:
 سپاس شده توسط Волшебник
(20-02-2021، 21:42)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 21:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من دیوونه ام Telegh_01
آره من تند تند میپاکم .-. تو فعلا نپاک خوندم بهت میگم بپاکی Telegh_01
به مبینا گفتی بودی: آرمین بزغله ای بیش نیست.مثل من آرمیه!!

جدیدا چقدر شکلک خنده میزاری!! عجب ._.

سهلام دیوونه منم فرشتم ۰-۰ Big Grin
۰-۰ باعشه حتمااااااااااااا ۰-۰=./ Telegh_01
آها ۰-۰ Big Grin ایوللللللل آرمی بیدههه *-*
تقصیر توعه آنجل اویل بزغاله س دیگه منم یاد گرفتم! ۰-۰ اصن از این به بعد نمیزارم ۰-۰ فوقش ایکس دی XD یا این D:
۰-۰
علیک سلام فرشته خانوم =) (اسم دخترونه Big Grin)
ممنون Telegh_01 اصلا لازم نداری خودم بعد خوندن پاکشون کنم؟! Telegh_01
کی آرمی بیده؟! 33
عاره یادش بخیر قبلا تو کامنتا و چت روم ایکس دی میزاشتی =(

هعیییییی ):
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
شنیدم دعوا‌کردید

عیبه زشته باهم دوست باشید
 سپاس شده توسط Волшебник
(20-02-2021، 19:31)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|=

گوگولی !
چقدر تو نازی آخه ((:

همتون هم خوشگلید
عجب...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(20-02-2021، 21:54)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 21:51)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم وقتی دارم کتاب میخونم  چند ثانیه یه بار روش میزنم خاموش نشه Telegh_01
هیچ من کنجکاو انجمنم!! ._. بعضیام به اشتباه فوضول انجمن میگن :v
عه آفرین!
آفرین به درد عمم هم نمیخوره!! اخطارامو بپاک Telegh_01
اگه زحمت نشه اخطارو بیخیال شو و یا بهم ستاره بده با روش های مرموز یا مقام بده!!

دفعه بعد بجای صدآفرین رمز اکانتتو بده لطفا (:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
//:

@leιтo
چاکریم؟!
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(20-02-2021، 21:57)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 19:31)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|=

گوگولی !
چقدر تو نازی آخه ((:

همتون هم خوشگلید
عجب...

نتونستی هه245
 سپاس شده توسط Волшебник
(20-02-2021، 21:58)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 21:57)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوگولی !
چقدر تو نازی آخه ((:

همتون هم خوشگلید
عجب...

نتونستی هه245

چیو نتونستم؟ |=
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(20-02-2021، 21:57)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 21:54)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه آفرین!
آفرین به درد عمم هم نمیخوره!! اخطارامو بپاک Telegh_01
اگه زحمت نشه اخطارو بیخیال شو و یا بهم ستاره بده با روش های مرموز یا مقام بده!!

دفعه بعد بجای صدآفرین رمز اکانتتو بده لطفا (:
خواب
خب کاملا واضح وصفش میکنم!خوابیدن برای اصولا رفع خستگی هست بین مردمان عادی که اکثرا به ان توجه نکرده و حال روز غیر قابل وصفی دارند!
حمید معصومی نژاد
رم

(20-02-2021، 22:00)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 21:58)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتونستی هه245

چیو نتونستم؟ |=
همون کلکی که به اون نویسنده گرام زدی:v
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، Волшебник

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان