امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~*

(20-02-2021، 23:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 23:54)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Rasha_rap
بی معرفت یه احوا نمیپرسی باز

سلام با معرفت

با معرفت مگه تو خدافظی نکردی بری گمشی برا کنکور بخونی ؟! :|

چخبر؟! :/ میخونی چیزی یا نه؟

(20-02-2021، 23:47)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحیح ممنانم ۰-۰ استاد فقط عید داره میادا مقش نده یه نمه رحیم باش ای استاد مهربان ۰-۰ =.//
استاد من شاگرد سخت کوشیم بسی هم پیگیر اتفاقا امروز از استاد آرمی پرسیدم گفت کلاس محتواش مثبت ۱۴ س ۰-۰
که میشه کلاس کودکان به همین دلیل من باید برم تو گروه خردسالان ۰-۰ به همین علت فک نکنم استاد صبا و ملیکا کلاس خردسالان داشته باشن فک کنم میشوتنم بیرون ۰-۰ =.//

اها !!!! :|
من کلاس خردسالانم برگذار میکنم...¡!
به بقیه استاداتم بگو بیان اگه خواستن 4fvf

(20-02-2021، 23:53)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا یکی من بزنم ببینم دستای تو لطیف تره یامن Big Grin Big Grin

://////////////////////// @"Baranis"باران منو نجات بده

اون خواهرم توام داداشم خودتون میدونین/=
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
آگهی
(21-02-2021، 0:14)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 0:13)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای چیکارش کنی هانننن

الان چی بگم من؟ این چه حرفیه حسودی نکن. تا اون حد خودمونی نیستیم.
فقط یکم چتای چرت و پرت منفجر کردن هم دیگس

مگه من چی گفتم منم منظورم همین چتای خودمونی بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(21-02-2021، 0:19)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 0:17)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآشین بخـر خب لعنتی!

ماشین چه میخواد فقط باید اینطوری سوار شه دیگهwZ0

نفهمـیدمـ چجوری سـوار شـ] ؟!!!
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(21-02-2021، 0:20)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 0:12)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پولم بیار با خودت .__.

ای بابا تو ک سری رگ اصفهانیت گل کرد

4fvf

(21-02-2021، 0:21)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 23:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام با معرفت

با معرفت مگه تو خدافظی نکردی بری گمشی برا کنکور بخونی ؟! :|

چخبر؟! :/ میخونی چیزی یا نه؟

اها !!!! :|
من کلاس خردسالانم برگذار میکنم...¡!
به بقیه استاداتم بگو بیان اگه خواستن 4fvf

://////////////////////// @"Baranis"باران منو نجات بده

به به!
به به!
خیلییی ممنونم ! :|
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(21-02-2021، 0:25)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 0:20)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf

باشع میارم
فقط چجوری از پنجره پبرم پاییین وایسا. یا امامممم
ای پام. فک کنم شکست
ن خوز شد بدو بدو برم
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Prometheus
(21-02-2021، 0:24)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 0:19)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشین چه میخواد فقط باید اینطوری سوار شه دیگهwZ0

نفهمـیدمـ چجوری سـوار شـ] ؟!!!

صبر کن نمیدونم چرا نمیاد.*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* 163
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(21-02-2021، 0:25)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf

(21-02-2021، 0:21)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به!
به به!
خیلییی ممنونم ! :|
خواهش*_&
منو قاطی نکن برار
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
(21-02-2021، 0:27)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf

باشع میارم
ای پام. فک کنم شکست
ن خوز شد بدو بدو برم

بپر میگیرمت v:

یه گونی باخودت بیار v:
میخوام باران بکنم تو گونی @"Baranis"
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، βάરãɲ
(21-02-2021، 0:30)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 0:27)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشع میارم
ای پام. فک کنم شکست
ن خوز شد بدو بدو برم

بپر میگیرمت v:

یه گونی باخودت بیار v:
قبلا من تو گونیش کردم برو سراغ یکی دیگه
 سپاس شده توسط Prometheus
(21-02-2021، 0:30)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشع میارم
ای پام. فک کنم شکست
ن خوز شد بدو بدو برم

بپر میگیرمت v:

یه گونی باخودت بیار v:

من گونی بیارمo_O!!!!
ازکجا !!!؟
عه چرا بارانو Angry
باران عزیزم گونی درادین بیار میخوایم حسینو بفرستیم ی جایی
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط Prometheus ، βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان