امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9

(22-02-2021، 12:36)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دنیا عقبی ۰-۰ Big Grin
چه ربطی به دین داره بشر؟؟ مگه اینا حقوقی نیس که هر بزرگسالی میتونه در اختیار داشته باشه؟؟ وقتی اینا تو کشورای دیگه برای "بزرگسالان" طبیعیه پس ایرانم همینطوره دیگه چه ربطی به اسلام داره ۰-۰
والا تا اونجایی که میدونم هیچ کدوم از قواعد اسلامو که زیر پا نزاشته ۰-۰
مگه بزرگسالانو دیگه میتونن محروم کنن؟؟
بعدشم خو الان مگه ندیدی گفتن تو این ژانر انیمه خیلی بی خطر به حساب میاد؟

نوب من از اسلام حرفی زدم؟

میخوای عکسای ****شو بفرستم؟ :/
هوی برو برای دختر دایی خودت عکسای ***** بفرست بی ادب.
بله بعضی انیمه ها دارن ولی انیمه بزرگسال بهش میگم ربطی به بقیه ندارهفقط کسایی که توکفن میرن دنبال .
ما انیمه داستانی میبینیم داستان خوب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(22-02-2021، 12:35)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا که این قدر مشتاقید برام پ.خ بنویسید و کمکم کنید کرکترتون رو بسازم.
بابا مـن شنـاخته شـده امـ الهـه ی فلشخـورمـ :/

قرار نیست کرکتر ها منفعل باشند توی داستان.
یک مثال ساده می زنم. اگر یک مجلس بزمی بود و یکی از دیگری درخواست رقص کرد من از قبل می دونم که کرکتر ما در واقعیت می خواد قبول کنه یا نه.

شما کرکتر خودتون رو پیش می برید و تصمیم گیری ها با خودتونه-البته تا جایی که بشه- و من فقط اون طوری که باید می نویسمش.
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(22-02-2021، 12:39)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرغ سحر ناله سر کنننننننننننننن

44

بـازمـ سهونکـ نـانسـی رو روانـی کردع :<

جوون
نانسی عجرم زنه یا مرد؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(22-02-2021، 12:38)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دوست دارم باشم/:
ترلان باشه منم هستم._.
/:میتونی زن بگیری دوس داشتی برات از دیوار زن میگیرم زن ک نه کنیز

عـاقـا من و تو  و رومـو سـه تـایی نفش اوِّل بـاشیمـ :>
اوه یعععععععع لطفا مشکی بپوش._.
(22-02-2021، 11:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 11:25)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره میدونم ولی پای عمل برسه نمیتونم
شغلی که آقا بالاسر داشته باشه برام عذابه

crying  crying

اها گرفتم :://////// بخدا پزشکی قبول میشی اینقد فشار نیار به خودت .________.

اینکه همه میگن قبول میشی میترسم
میترسم آخر هیچی قبول نشم و ضایع شم به شدت
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Prometheus
(22-02-2021، 12:34)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:32)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایولللللل دستت ممنانم *-* Big Grin
الان میفرستم ۰-۰
آوا عکستمـ برا من بفرس پی وی تایید نهـاییش بـا مـنه دخترمـ

چشوم ۰-۰ Big Grin
(22-02-2021، 12:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترلان کیست؟

از دیوار ؟ بتمیتسبنمستبمنتیس
نه رکت سکسیستیه. یا سیب زمینی سرخ می کنم یا می رم سر کوچه چیزکی می گیرم یا اصلاً از سیستم سفارش آنلاین استفاده می نُمایم. عای لاو تکنالاجی.
اوه یوزارسیف!ترلان بانو ژیژرمن است
بله البته دیجی کالا هم هست
من از شرایط سیبزمینی سرخ کردن فقط خوردنشو بلدم بقیش کار مامانمه
حس میکنم دارم با سعدی حرف میزنم
نه من حتی بلدم سیب زمینی پوست بکنم. البته با پوست کن . با چاقو سخته.
سعدی ینسبتنمیبتنمیس

(22-02-2021، 12:38)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دوست دارم باشم/:
ترلان باشه منم هستم._.
/:میتونی زن بگیری دوس داشتی برات از دیوار زن میگیرم زن ک نه کنیز

عـاقـا من و تو  و رومـو سـه تـایی نفش اوِّل بـاشیمـ :>

خودم چی ؟ منم بازی بدید.
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Emmɑ
(22-02-2021، 12:41)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:34)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا عکستمـ برا من بفرس پی وی تایید نهـاییش بـا مـنه دخترمـ

چشوم ۰-۰ Big Grin

نخیر اول برای اونی چان میفرستی بعد برای بقیه
@"AVA_MADI*"
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(22-02-2021، 12:36)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دنیا عقبی ۰-۰ Big Grin
چه ربطی به دین داره بشر؟؟ مگه اینا حقوقی نیس که هر بزرگسالی میتونه در اختیار داشته باشه؟؟ وقتی اینا تو کشورای دیگه برای "بزرگسالان" طبیعیه پس ایرانم همینطوره دیگه چه ربطی به اسلام داره ۰-۰
والا تا اونجایی که میدونم هیچ کدوم از قواعد اسلامو که زیر پا نزاشته ۰-۰
مگه بزرگسالانو دیگه میتونن محروم کنن؟؟
بعدشم خو الان مگه ندیدی گفتن تو این ژانر انیمه خیلی بی خطر به حساب میاد؟

نوب من از اسلام حرفی زدم؟

میخوای عکسای ****شو بفرستم؟ :/

نه ۰-۰ پس ایران چه فرقی داه که میگی اینجا ایرانه؟
نچ ۰-۰ بی تر ادب مگه ما بزرگسالیم؟؟۰-۰=./
(22-02-2021، 11:29)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 11:25)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره میدونم ولی پای عمل برسه نمیتونم
شغلی که آقا بالاسر داشته باشه برام عذابه

crying  crying
شـت Telegh_01

کلاستمـ بالاسـ حـآجـی  Telegh_01

اره گنگم خیلی بالاس
واسه اینکار منطق مسخره خودمو دارم(:

دیدی دختره فلان فلان شده منوتو رو باهم تو گزینه ها آورده بود
منو که هیچکس نمیشناسه همه تو زدن مودونم
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان