امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9

(22-02-2021، 12:43)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 11:29)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـت Telegh_01

کلاستمـ بالاسـ حـآجـی  Telegh_01

اره گنگم خیلی بالاس
واسه اینکار منطق مسخره خودمو دارم(:

دیدی دختره فلان فلان شده منوتو رو باهم تو گزینه ها آورده بود
منو که هیچکس نمیشناسه همه تو زدن مودونم
گنگتمـ قشنگـ] :>

ووویــی آرع دیدی بر اساس ردع سنـی زدع بود Telegh_01

نَ عشقمـ من آمـآر گرفتمـ همه تو رو زدنـ 15

من بـه دوتـامون رای دادمـ Telegh_01
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(22-02-2021، 12:37)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خرخون کلاسمون گفتم گفت باش میفرستم/:

دروغ میگع ب مولا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_0266a.png
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(22-02-2021، 12:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:46)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای داستان.

چه داستانی
من کرکتر خوبم یا بده؟!

داستان می نویسم نه حکایت.
پس خوب و بد یا سیاه و سفید نداریم. فقط خاکستری.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(22-02-2021، 12:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:44)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنـه !
خوشگلـه مثل سهون :/

نخیرم دیدمش عملیه چون بچش شبیه اون موقع های خودش شده و خودشم عملیه ولی سهون جز آیدُل های پسریه ک ب طور طبیعی خوشمله/:

Telegh_01 بـابـآ نچـرال 
 سپاس شده توسط _sehun_
(22-02-2021، 12:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه داستانی
من کرکتر خوبم یا بده؟!

کی می نویسی ای مردکِ نویسنده؟!
(22-02-2021، 12:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:37)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ میگع ب مولا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_0266a.png

پـی وی مـن کـو ؟! 
 سپاس شده توسط Emmɑ
@"AVA_MADI*"
بکشمتتتتتت؟/:
بزنمنتتت عرررررررر
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(22-02-2021، 12:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی می نویسی ای مردکِ نویسنده؟!
دارم یه طرح کلی اوّل توی ذهنم می کشم.
امشب اوّلین بخشش رو می ذارم.

+
کاش واقعاً نویسنده بودم.
حتماً ایراد های کارم رو بهم بگید شاید فرجی شد و پیشرفتکی کردیم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(22-02-2021، 12:53)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم دیدمش عملیه چون بچش شبیه اون موقع های خودش شده و خودشم عملیه ولی سهون جز آیدُل های پسریه ک ب طور طبیعی خوشمله/:

Telegh_01 بـابـآ نچـرال 

بوخودا طبیعیه ._.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(22-02-2021، 12:45)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:43)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه خوبـه کـه خودمـ حق تصمیمـ گیری دارمـ

حالا حـاجی خودتو معرفی کن بشناسمت :/
آره این طور پویا تره.

من فرنودم و همین. تینمتبیسم
چه چیزی می تونم بگم از خودم؟

(22-02-2021، 12:43)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام باشم(::

اصلاً شما نباشید کلمات برکت ندارند.
پ.خ یادتون نره چون من آخر سر کرکتر ها رو با اسامی اون جا می نویسم.
سـن و شهـرتمـ بگـوع :/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان