امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴10

(23-02-2021، 2:10)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 2:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

44
از لباس تنگ بیزارم/:
اری اوکیهههههههههه هاها

مگه من گفتم تنگ بپوشی؟
بیا من ازین تیشرت گشادا دارم جا مانتو استفاده میکنم بت میدم بپوشی ^^
نظرت چیه توو خاب خفش کنیم؟ .-.
D:
واییی ارهه بدهههههههههه عررررررررررررررررر^-^
نظر خوبیه عشقم!باید ناشناس بریم!
 سپاس شده توسط ѕααяeη
آگهی
(23-02-2021، 2:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 2:10)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من گفتم تنگ بپوشی؟
بیا من ازین تیشرت گشادا دارم جا مانتو استفاده میکنم بت میدم بپوشی ^^
نظرت چیه توو خاب خفش کنیم؟ .-.
D:

Heart
^.^ Heart
ماسک ترسناک بکشیم سرمون اگ بیدار شد هم زهرش بریزه 4fvf
 سپاس شده توسط Emmɑ
(23-02-2021، 2:16)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 2:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:

Heart
^.^ Heart
Heart
Heart . Heart
واوو تو چقدر باهوشی لاناتی فردا هماهنگ میشیم
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(23-02-2021، 2:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 2:16)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
^.^ Heart
Heart
Heart . Heart

Heart
Heart Heart
حله ^-^
 سپاس شده توسط Emmɑ
(23-02-2021، 2:19)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 2:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
Heart . Heart

Heart
Heart Heart
حله ^-^
Heart
Heart Heart
صبحت بخیر*.*
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(23-02-2021، 2:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 2:19)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
Heart Heart
حله ^-^
Heart
Heart Heart
صبحت بخیر*.*

Heart
Heart Heart
صبح توام بخیر ^^
 سپاس شده توسط Emmɑ
عجب...
(22-02-2021، 18:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
پاشو الکی ادای حال بدارو در نیار ._.

=//////من؟؟
لانتی دیروز دعوا کرده بودم حال نداشتم=/
انرژیم تحلیل رفته بود

(22-02-2021، 19:14)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 17:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ur
پ.ن:واقعا برا اینا که دقیقا تو دوربینند متاسفم=///

بی تر ادب ها مجبورم کردند بهشون بستنی و.... بدم=///
60 هزار تومن پول بی زبون=/

تو 60 تومن دادی من که 500 دادم چی:/
بردمشون کافی شاپ:|

بزن اینو پاک کن=///

تو خیلی چیزی آدم باس سیاست داشته باشه خیلیییییییییییییییییییییییییه
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Prometheus
(23-02-2021، 1:01)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 0:53)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided  Undecided
اعدام یا حبس ابد؟
جدی بود دیگه

من خوشحالم نیست تو میگی قهر میکنه؟

اوووو پشت جوجو من حرف نزنا
من دوسش دارم
دیگه باهاش بحث نکن رفیق جان
^^ Heart
(22-02-2021، 22:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 22:41)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی
فلش 200 هزار کاربر داره بعد چجور بشه 5 ملیون سپاس؟
در واقع باید برادرمون 25 تا پست بذاره و هر 200 هزار کاربر به هر 25 پست سپاس بدند.

بزن قدش جور شد.

(22-02-2021، 22:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنین قهر نکن._.

دوباره می گه در رو رو کسی باز نکن؟

دقیقا

(22-02-2021، 22:45)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بره اون 200 هزار نفر رو تگ کنه...

25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30

(23-02-2021، 6:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 18:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
پاشو الکی ادای حال بدارو در نیار ._.

=//////من؟؟
لانتی دیروز دعوا کرده بودم حال نداشتم=/
انرژیم تحلیل رفته بود

(22-02-2021، 19:14)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو 60 تومن دادی من که 500 دادم چی:/
بردمشون کافی شاپ:|

بزن اینو پاک کن=///

تو خیلی چیزی آدم باس سیاست داشته باشه خیلیییییییییییییییییییییییییه

=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفت و گو آزاد نسخه ۴10 52
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان