امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴10

@"̲̲ ̲̲♔̲̲K̲̲h̲̲a̲̲l̲̲s̲̲e̲̲♔̲̲"
@"ʟᴇɪᴛᴏ"
رقابت با شما دو نفر تو بخش موسیقی واقعا چالش بزرگیه
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ѕααяeη
آگهی
(23-02-2021، 20:21)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 20:19)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس از تاثیرات همونه توهم زدی

عررررررر:/
جنابعالی؟

پسمل خانم فراموشم کردی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط моои
(23-02-2021، 16:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 16:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره باهات قهرممم .__.
خوبی قشنگم؟

چرااااا؟! crying
مرسی لاوم*-*تو خوبی؟!
چه خبر از کالج:^
من امروز تا ۵ کلاس داشتم!!!
بعدش تا الان رفته بودم خرید واسه عروسی ( تازه اصلا معلوم نیست عروسی ای در کار باشه یا نه ._. )
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *Aɴѕel*
(23-02-2021، 21:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 16:56)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه کردم:|

بعدش تا الان رفته بودم خرید واسه عروسی ( تازه اصلا معلوم نیست عروسی ای در کار باشه یا نه ._. )

عروسی؟:/
میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفت و گو آزاد نسخه ۴10 76
 سپاس شده توسط *VENUS*
(23-02-2021، 21:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 16:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرااااا؟! crying
مرسی لاوم*-*تو خوبی؟!
چه خبر از کالج:^
شتتت این دیس لایف-_-
اووو هنوز نخریدید اوففف سخته خرید عروسی ولش بابا بیخیال عروسی
بجا عروسی خونه برای عروس دوماد بگیرید

(23-02-2021، 21:05)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:
عروسی خواهرشه._.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، BIG-DARK
(23-02-2021، 21:05)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:

آرش من اگر میخواستم عروسی کنم هم باید شوهر میگرفتم نه زن !
به علاوه خیالت راحتتتتت من حالا حالا ها زوده برام
عروسی خواهرمه

(23-02-2021، 21:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتتت این دیس لایف-_-
اووو هنوز نخریدید اوففف سخته خرید عروسی ولش بابا بیخیال عروسی
بجا عروسی خونه برای عروس دوماد بگیرید

میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:
عروسی خواهرشه._.
اون عروسی که تو ذهنته نه .. همش خرج الکیه
عروسی خودمونی میگیریم اگه کرونا بره البته
اگرم کرونا نره که پولشو بگیرنو بزنن به زندگیشون

ملی جونم؟؟؟ ملیِ قشنگمممم
میشه عکس از خودم بذارم؟ lol
اجازه میدی ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، BIG-DARK
(23-02-2021، 21:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجازه میدی ؟

اگه میخوای بلاکت کنم، بزار
 سپاس شده توسط *VENUS*
(23-02-2021، 21:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:

عروسی خواهرمه

داغ نکن حاجی موتورت میسوزه._.
فقط خواستم بفهمم چه خبره فوضولیه دیگه نمیشه کاریش کرد.-.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفت و گو آزاد نسخه ۴10 76
 سپاس شده توسط *VENUS*
(23-02-2021، 20:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 14:57)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر کم پیدایی*_*
سرکارم :/
امروز ظهر خونه نیومدم کوفتم :/
غذام از بیرون ساندویچ حالمو بد کرد :/ (کلا فست فود بهم نمیسازه)
شبم که میام همه بهم اضطراب وارد میکنن :/
دوستام آشناهام خانوادم :/
زندگی سخت میگذره به مولا :| درکم کن که کم پیدام (:

آخی عزیزم خسته نباشی^_^♡
+
می دونم بابا زندگی هیچکس خوب نیس*_*
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(23-02-2021، 21:12)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عروسی خواهرمه

داغ نکن حاجی موتورت میسوزه._.
فقط خواستم بفهمم چه خبره فوضولیه دیگه نمیشه کاریش کرد.-.

من هنوز خیلی بچم .__.

(23-02-2021، 21:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجازه میدی ؟

اگه میخوای بلاکت کنم، بزار

ملیییییی -___-
بذار دیگههههه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان