(24-02-2021، 1:24)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-02-2021، 1:22)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصن منو كل فلش بذارن ليست سياه
من اخلاقم همينه ك هس
ب درك ك كسي حال نكنه...
هركي هم نذاشته بعدش خودش دراورده...
بيخودي خودتونو با صابر و بقيه يكي نكنيد...
اسكليت حد و مرز نداره ماشالله...
ببخشید دخالت میکنم اما این طور حرف زدن با ی دختر درس نیست*_*
(24-02-2021، 1:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-02-2021، 1:22)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اخلاقم همينه ك هس
ب درك ك كسي حال نكنه...
مرد. فکر می کنم بینتون سوءتفاهم پیش اومده.
نمی خوام مداخله کنم ولی بی خیال و بیا این رو گوش بده .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://ts2.tarafdari.com/contents/user398626/content-sound/oh_darlin_what_have_i_done.mp3
(24-02-2021، 1:24)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اخلاقم همينه ك هس
ب درك ك كسي حال نكنه...
من ب قدري احترامشو نگه داشتم ك برا هيچكس اينقد نگه نداشتم من برا اينك بيشتر بحثمون نشه گذاشتمش ليست سياه... ميبينم ول كن نيس همش داره چرت ميگه...
(24-02-2021، 1:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-02-2021، 1:22)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@فرنودِ بن گیومرث
پارت اول رمان رو دوس داشتم خیلی خاص بود
دمت گرم^_^♡
واقعاً؟
می تونی کمی هم نقد کنی دختر ؟ یک چیزی که باعث شه داستان بهتر شه.
پارت دوّم رو هم بخون. کمی نثرش فرق می کنه چون معاصر می شه.
عام میشه لینک بدی لطفا*_*
خب بخوام مقدر کنم این ک چرا حسام بدون منه/=
من حسام رو تک کردم اخرشم اون با حسین بود*_*
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
توهم زا نیست ...♡
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(24-02-2021، 1:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-02-2021، 1:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فحش با ایموجی قلب*
*ایموجی دختر در حال راه رفتن و ایموجی تخت و قلب شکسته
(24-02-2021، 1:24)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-02-2021، 1:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادب .__.
ادببببب
و باز هم ادب
دوم خونسردی ^.^
سوم : واقعا تو لیست سیاه همشون بودی ؟ lol
منم بودم !!!
امير ك از همون روز اول ك رفيق شديم ك برميگرده ب ٥ سال قبل فك كنم زياد دعوا كرديم ولي همش موقت بوده...
صابر هم ي زمان منو با اون سلطان اشتباه گرف گذاشت ليست سياه
اين رفيق تو هم برا اينك كم نياره گذاشته ليست سياه داره خودشو با اونا يكي ميكنه
(24-02-2021، 1:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اخلاقم همينه ك هس
ب درك ك كسي حال نكنه...
https://ts2.tarafdari.com/contents/user398626/content-sound/oh_darlin_what_have_i_done.mp3
(24-02-2021، 1:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-02-2021، 1:23)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@*VENUS*
شما چن سالت بود بانو؟¿♡
۲۱ عزیزم
آها ۲ سال بزرگتری*_*
مشهدی بودی؟
توهم زا نیست ...♡
(24-02-2021، 1:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقد خوشگله ^.^
واقعاً ؟ بزن قدش.
(24-02-2021، 1:26)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-02-2021، 1:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعاً؟
می تونی کمی هم نقد کنی دختر ؟ یک چیزی که باعث شه داستان بهتر شه.
پارت دوّم رو هم بخون. کمی نثرش فرق می کنه چون معاصر می شه.
عام میشه لینک بدی لطفا*_*
خب بخوام مقدر کنم این ک چرا حسام بدون منه/=
من حسام رو تک کردم اخرشم اون با حسین بود*_*
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=294492
بفرمایید.
حسام با حسین که نبود تسینمبتینم در واقع نیاز داشتم دیالوگ بین دو مرد باشه.
نگران نباش دخترم. وارد داستان می شی .
(24-02-2021، 1:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سکسیستش نکن دختر.
▪_______▪
توهم زا نیست ...♡