امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴10

@لــــــــــⓘلی

@Sirvan10_a
بابا نمیتونیم حرف بزنیم خب عصابم خورد میشه :/
دیشب نفهمیدم چی گفتی ک

crying
اعصابت خورد میشه ناز تر میشی Cool

شب اگه حوصله کردم میام روبیکو می نصبم خداکنه این دفعه روبیکت یکم درست کار کنه Angry
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
آگهی
(24-02-2021، 14:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:54)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا لیدی؟/:

کلا از چیزای سیاسی خوشم نمیاد-_-

(24-02-2021، 14:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__-
نه دیگه اینجوری نمیشه که
باید توام بهم گیر بدی
بعدش دعوامون شه ._.
وقتی تو اینجوری میگی من ساکت میشم ._.
به کی گیر بدم ملی ؟
فرنود
+
از صبح کیلید کرده._.
اتفاقا فرنود اولین طعمه ای بود که به ذهنم رسید ( لبخند شیطانی )
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(24-02-2021، 14:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به معنی واقعی از انجمن نظامی تنفر دارم-_-
شما برو کاری که باید صبح می کردی رو انجام بده.

من کاپ کیک خورد._.
(24-02-2021، 14:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمیرم براش/: عررررررررررر
باشد منتظرم
/:خاک برسرت
شکلات خوردی باید ادامه بدی بمولا
به ولله رمانو ادامه میدم
بیا قسم خوردی!

واقعا راستمیگی/:؟
/:
چرا؟/:
خیلی اوسکولی/:♥
البته اوسکولا ژاذابن
به ابروهای خمینی قسم!
بیشعور اوکول به قول خودت ..بچه 3ماهشم نشدههههههه باید کنیز میاووردی نه بچه/:
اره به تو رفتم//:
(24-02-2021، 14:57)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا توش موضوع میزنی؟/:

مشکل روانی دارم
 سپاس شده توسط _sehun_
(24-02-2021، 14:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا راستمیگی/:؟
/:
چرا؟/:
خیلی اوسکولی/:♥
البته اوسکولا ژاذابن
به ابروهای خمینی قسم!
اره به تو رفتم//:

سپاست نزدم چون ندا رو دوس داری/:
بچه باید قوی بار بیاد!
/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(24-02-2021، 15:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ابروهای خمینی قسم!
اره به تو رفتم//:

سپاست نزدم چون ندا رو دوس داری/:
بچه باید قوی بار بیاد!
/:

روانیشم روانیی//////:ggre
/:بچه بزرگ کردنت بخوره تو فرق سرت/:
 سپاس شده توسط _sehun_
(24-02-2021، 15:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:57)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا توش موضوع میزنی؟/:

مشکل روانی دارم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی حکیمی میگفت ملیکاها خیلی جاذابِ لنتین ._.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(24-02-2021، 14:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مفاعلن فعولن مفعالن فعولن
وزنشه نیسمتبمنیستبس

چقدر اینارو کار میکردم یه زمانی ._.
+
وایستا ببینم ! ملی باید چه کاریو انجام میداده؟
شفاف سازی. باید شفاف سازی می کرده.
(24-02-2021، 14:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنود
+
از صبح کیلید کرده._.
اتفاقا فرنود اولین طعمه ای بود که به ذهنم رسید ( لبخند شیطانی )
عجبا.
لب به هر طعمه میالای که دندان شکند
(24-02-2021، 14:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 14:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کاپ کیک خورد._.
...
(24-02-2021، 15:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 15:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل روانی دارم

ی حکیمی میگفت ملیکاها خیلی جاذابِ لنتین ._.

اون حکیمه احیانا کور نبود؟!._.
وگرنه همه میدونن ملیکا زشته
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان