امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴10

(24-02-2021، 19:43)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یو از کجا صدا منو میدونی چجوریه؟=////

گروه ژیگرا مال کیهه؟

ماله منه=/
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(24-02-2021، 19:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالشت بغل کن.

اتاق خواهرم به هم ریخته س نمی تونی دووم بیاری ولی باشه نبیستبمیسن
خرس نداری؟._.
متاسّفم. نه.
اصلاً برو هتل .
(24-02-2021، 19:43)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو مردک برو ببینم
من شبا باید یکی رو بغل کنم تا بخوابم
خواهرت با یه هم اتاقی مشکلی نداره؟!

می بینم که جفتتون خیلی در نقشاتون فرو رفتین پارتنر های عزیز D:

سیتبنیمتنمسیل نه داستان فعلاً فقط یه پارتنر داره اونم نسیم و جک هستند.
(24-02-2021، 18:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
به به آزادیت مبارک
چرا بن شدی؟؟

آخرین نفری که گوش نداد رفت بیمارستان چون گوش نداشت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، βάરãɲ ، Prometheus
(24-02-2021، 19:44)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:40)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"♜THE DARKNESS♜" رو مخ ترین *.* البته دوست خوبیه

@̲̲" ̲̲♔̲̲K̲̲h̲̲a̲̲l̲̲s̲̲e̲̲♔̲̲‌ " رفیق ترین*.*

@Волшебник مغرورترین/=

@"Alien" باشعور ترین

@"☆coииoя☆" با ادب ترین

@"Musalick" باحال ترین

بقیه ببخشید دیگه من نمیشناسم زیاد^.^♡

صبا جان خودتم باحال ترین دختر بودی^_^♡

هعی... دست شما درد نکنه آجی ۰-۰
حال عایا من این وسط سیبم؟ اونم از نوع زَمَنیش؟؟ ۰-۰
اخ ببخشید عشقم الان درسش میکنم^.^♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(24-02-2021، 19:45)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرس نداری؟._.
متاسّفم. نه.
اصلاً برو هتل .
(24-02-2021، 19:43)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی ی چیزیی اییشش
من بچه دارم شوهر دارم
اسم بچم شهونه اسم شوهرم سهون/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(24-02-2021، 19:46)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:44)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی... دست شما درد نکنه آجی ۰-۰
حال عایا من این وسط سیبم؟ اونم از نوع زَمَنیش؟؟ ۰-۰

ببخشید من انقده رحمت میدما دستت مرسی آجی *-* Big Grin Heart
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(24-02-2021، 19:43)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:43)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=///وقتمو پره
بدار من یه خوشگلش. پیداات کنم میدم

چقدر جذااااااااااااااااااااابی

ایش خو چ کنمم؟
باش گلم

خیلی همه بهن میگن عملی و زیاد آرایش میکنی ولی من فقط ی آرایش ملایم دارم صورتمم عملی نست
خوب یه وقت خالی دارم جمعه میای؟=/
ووییی چه مهربون

اره اونا حسودی شون میشه
 سپاس شده توسط _sehun_

(24-02-2021، 19:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو مردک برو ببینم
من شبا باید یکی رو بغل کنم تا بخوابم
خواهرت با یه هم اتاقی مشکلی نداره؟!

نهاعیفسثقشق
یه عقاب همیشه تنهاس._.
*ایموجی اون دست با علامت پیروزی
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(24-02-2021، 19:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:45)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسّفم. نه.
اصلاً برو هتل .

راستی ی چیزیی اییشش
من بچه دارم شوهر دارم
اسم بچم شهونه اسم شوهرم سهون/:

توقّع نداری سهون و شهون و اینا رو بیارم وسط ماتریل ها و آزل و اورسولا که؟ نیستبمنیستبمیسب
 سپاس شده توسط _sehun_
(24-02-2021، 19:47)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:46)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید من انقده رحمت میدما دستت مرسی آجی *-* Big Grin Heart

خوب کاری کردی دختر بانمک انجمن*_*♡
حالت خوبه جوجو جانم؟¿♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان