امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴10

(23-02-2021، 22:01)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 18:16)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع پاساژ تو تهران ؟کدوم پاساژ؟

پاساژ طوبی چیتگر

ee heyf dore vagarna miomadam Sad
 سپاس شده توسط ѕααяeη
آگهی
(24-02-2021، 20:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:18)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا من به کجا خیره میشی؟
Telegh_01
نههههههه من که قد قد میکنم برات
Tongue
راستش فقط میخوام یه جا نگا کنم از یادم بره :/
اکثرا به فرش (:

هعییییی واقعا موندم اینا چطور براتون خوشگل یا خنده داره :/
من با دیدنشون دلم به تپش تند میفته .-.
=/////

آخیییییی عزیزُم
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(24-02-2021، 20:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:23)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه فقط بخاطر تو عشقم=///

اوا احمد آقا جلو بقیه زشته خجالت میکشم Blush

ya abalfazl ba in profile haton adam shab khab mibine Telegh_01
inam set kardin?
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(24-02-2021، 19:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:05)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی هیچ کدومش درس خون نیست یا ول کردن یا هنرستانن . فقط منم که ۶ سال نمونه دارم میخونم همه میگن باید پزشکی قبول شی. فشار روانی داغون کنندس. منم همشو دارم به تعداد زیاد بجز بچه عمو.

فعلا.

آها توم مث خواهرمی
سعی کن ذهنتو پاک کنی

چه خواهر مردونه ای داری :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط _sehun_ ، βάરãɲ
(24-02-2021، 20:21)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:20)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

التماست میدم عوضش کن دارم میمیرم crying
یا یه راهکار بگو چشم به اون نگاش نیفته ):
وای چم شده من!! :/

عا نکنه بخاطر این بایست سهونه؟! Telegh_01

چرا؟
ن عوض نمیکنم

ن کلا ژاجابه Telegh_01
وای من اگه این عکسو هر روز یه بار ببینم....گریه میکنمممممم!!! خیلی نامردیه!!
حسم عجیبه نمیتونم وصفش کنم نه ترسه نه خنده نه زشت!! فقط میخوام از یاد ببرمش و دیگه نبینمشششش!!!

واقعا هیچکدومتونو درک نمیکنم!! چیه؟! Telegh_01
 سپاس شده توسط _sehun_
(24-02-2021، 20:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچم ارمیه*.*با کسی جز بی تی اس یا فن بویاش وارد رابطه نمیشه
اینجا هم فقط یه فن بوی داریم*-*
جیغغغغغ
یکی(با ارمین

بعله بعله دقیقا استادکم *-* Heart Big Grin
اهم ۰-۰ بقیش همچین یه نمه با مشکل فنی مواجه بیده ۰-۰
رابطه من با آنجل اویل = پدر و دختر + جای خواهر و برادری
بعدشم خو اینجا ممکنه بازم فن بوی داشته باشیم فقط آنجل اویل نبید که ۰-۰ Big Grin ولی بازم منو این حرفا واه واه من بچه پاکیم ۰-۰
راستی پدر روزت مبارک .-. Big Grin

@"BTS.ARMY"
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(24-02-2021، 20:22)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:18)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فشارت سر جاشه؟

دختر قشنگم.
مسائل سکسیست می دونی چیه؟ یعنی مسائل رو جنسیّت زده کنیم.
مثلاً مگه فقط مرد ها باید برند سر کار که سر کار رفتن مردونگیه ؟
یا مثلاً مگه فقط زن ها باید زیور آلات داشته باشند که من به عنوان پسر وقتی پیرسینگ به گوشمه باید مضحکه بشم؟

یا مثلاً آیا رنگ ها و لباس ها و یا رفتار ها و کردار ها جنسیّت دارند؟
و آدم ها به نظرت چه قدر باید محدود به جنسیّتشون بشند؟

این ها هنجاره دخترم. هنجار یعنی چیزی که این قدر تکرار شده و از پدر پدر پدربزرگمون به ما رسیده که فکر می کنیم قوانین لایزال الهیه.

بیا به این ها فکر کنیم . شاید بتونیم کم کم تغییرش بدیم.
به جنس سوّم برسیم.
به جهانی شدن.

دقیقا جنسیت زدگی خیلی نامردیه Telegh_08

وا چرا ی تبریک ساده رو انقدر پیچیده کردین/=
___
والا شما هیچوقت هیچی نمیگی الان ک من ی کلمه حرف زدم دفاع کردن یادتون اومد*.*
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(24-02-2021، 20:27)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا احمد آقا جلو بقیه زشته خجالت میکشم Blush

ya abalfazl ba in profile haton adam shab khab mibine Telegh_01
inam set kardin?

ایش مگه چشه؟خیلی حسودین ب قیافش حسودیتون میشه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط girl of chaos
(24-02-2021، 20:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شک دارم@_@
ایا هیجان و خوشحالی رو بالا و پایین گذاشتن فشار تاثیر گذاره؟!*-*

فکر کنم بله.
لاتاری برنده شدی؟

خیر
فقط خواستم الکی خوشحال باشم
همش کار این کیلیپ لعنتیه-_-
از وقتی تصمیم گرفتم الکی خوشحال باشم برام اتفاق های بدی افتاد
با رقصم نزدیک بود با کله لیز بخورم و بیفتم زمین
و اینم از بینیم
که وقتی گوشیم رو بالای سرم نگه داشته بودمش با ضربه خود به بینیم و خون اومد._.
این موضوعات عادیه؟!
حس میکنم ناراحتی بهتره):
(24-02-2021، 20:27)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 19:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها توم مث خواهرمی
سعی کن ذهنتو پاک کنی

چه خواهر مردونه ای داری :/

ن درسو میگم اونم نمونس و کلی درس میخونه و فشار روحی روشه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان