امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 11:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خون عیسی مسیح

ایح یا پشم @-@ وجدانن من خودم همیشه وقتی فیلم ترسناک میبینم صبر میکنم وقتی میریم اصفهان پیش دوستم با اون میبینم ۰-۰
از اولش بسی ترسناک بود من سر یه سری هاش قلبم میپاچید بیرون بعد وقتی به اوج میرسید یه چرت و پرتی میگفتم هار هار میزدیم زیر خنده
بسی شجاعی *-* شهون شب خوف بر نداره حواست به بچه باشه ۰-۰

من یادمه یه بار تو اردوگاه شهید مطهری بودیم ( کرایش کرده بودیم برای مهمونی داشتیم) بعد دروازه گل کوچیک داخل زمین بازی بود و برقای اون منطقم خاموش بود هیچ کس جرات نکرد بره من رفتم اوردم.(ربطی به موضوع نداشت فقط خواستم بدونی چه اونی چان شجاعی داری Big Grin  اکثر فیلم ترسناکا رو هم تنهایی دیدم کسی تو خانواده نیست همراهی کنه)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
آگهی
(27-02-2021، 11:09)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نو نیستی
هرچی من بگم ژانم._.
شعرهایی ک سرودمو خوندی؟!

والله به زبانِ مادریم نبود نفهمیدم.
ترنسلیت لطفاً.
ترلان ننه دنیا دنیای دروغی هس
این آرمی از فرنود و فاطی بجا مونده
ارمی که پسرها زاده و به دردها گرفتار کرده
به هر کسی هر چیزی داده گرفته

(27-02-2021، 11:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمم روشن._.اون دیگ چرا

کیشته بچه
چخهههه
برو خونتون-_-
دختره چشم سفید
cry girlبا منی؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-02-2021، 11:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایح یا پشم @-@ وجدانن من خودم همیشه وقتی فیلم ترسناک میبینم صبر میکنم وقتی میریم اصفهان پیش دوستم با اون میبینم ۰-۰
از اولش بسی ترسناک بود من سر یه سری هاش قلبم میپاچید بیرون بعد وقتی به اوج میرسید یه چرت و پرتی میگفتم هار هار میزدیم زیر خنده
بسی شجاعی *-* شهون شب خوف بر نداره حواست به بچه باشه ۰-۰

اوووف._.
من فیلم ترسناک زیاد میبینم ولی نصفه شب ب موز خوردن میوفتم با این حال بازم میبینم
من آنابل دیدم اضخار راهبه ایت ی فیلمیم دیدم خارجی بود خیلی وحشتناک بود اسمشو نمد اونم دیدم/:

یااااععع ۰-۰ ایول منم دقیقا همینم به چی میری ولی بازم میبینی ۰-۰ Telegh_01
آها آری منم ایتو دیدم ولی یکش ۰-۰ دوشو هنوز ندیدم نرفتیم اصفهان هنوز ۰-۰
 سپاس شده توسط _sehun_ ، THEDARKNESS
(27-02-2021، 11:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیشته بچه
چخهههه
برو خونتون-_-
دختره چشم سفید
cry girlبا منی؟

از هیکلت خجالت بکش._.
ادم جلو این همه ادم گریه میکنه؟!.-.
خاک اند در فرق سرت
 سپاس شده توسط Emmɑ
(27-02-2021، 11:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girlبا منی؟

از هیکلت خجالت بکش._.
ادم جلو این همه ادم گریه میکنه؟!.-.
خاک اند در فرق سرت
هییی
وایی حس کردم مامانمی._.
وقتی کار نکنم اینو میگه

(27-02-2021، 11:09)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والله به زبانِ مادریم نبود نفهمیدم.
ترنسلیت لطفاً.

آرمی از فرنود و فاطی به جا مونده؟
یعنی تو بچّه من و فاطیی؟
فاطی کیه ؟
ارور 404
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
(27-02-2021، 11:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:03)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی اهنگاشونو تو گات تلند؟
خیلی بیشوری Telegh_01
اره ولی نا
ترلان ننه دونیا یالان دونیادی لیلیم لی
فرنود دان فاطی دان قالان آرمی لیلیم لی
اوغول دوغوب درده سالان آرمی لیلیم لی
هر کیمسیه هر نه وریب آلیبدی لیلیم لی
ترکی بلد نیستم شتر :/
 سپاس شده توسط Emmɑ
(27-02-2021، 11:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیررضا*
فکر میکردم منقرض شدی:v

هنوز خیلی مونده تا انقراض من
شما؟!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-02-2021، 11:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمی از فرنود و فاطی به جا مونده؟
یعنی تو بچّه من و فاطیی؟
فاطی کیه ؟
ارور 404

فاطی چه مادری هست که بچش از خودش بزرگ تره؟!~.~
منم ارور باجحقیخیتیههسهثهقثخهسعصهصهسسحسخ۷سخسهیعقهثخثحسحسخثتستستستساستستستستساقاقاثاثاثخقت​
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(27-02-2021، 11:13)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف._.
من فیلم ترسناک زیاد میبینم ولی نصفه شب ب موز خوردن میوفتم با این حال بازم میبینم
من آنابل دیدم اضخار راهبه ایت ی فیلمیم دیدم خارجی بود خیلی وحشتناک بود اسمشو نمد اونم دیدم/:

یااااععع ۰-۰ ایول منم دقیقا همینم به چی میری ولی بازم میبینی ۰-۰ Telegh_01
آها آری منم ایتو دیدم ولی یکش ۰-۰ دوشو هنوز ندیدم نرفتیم اصفهان هنوز ۰-۰

خب چرا تنهایی نمیبینی؟ ._.
من تنهایی میبینم._.
اون فیلمه ک اسمشو گفتم نمد فک کنم این بود البته فک کنما
http://dl.akskhor.ir/uploads1/19479919-8371-b.jpg
سر این سکته کردم ی سکانسی بود دتره رفت حمام یهو جنه اومد موهاشو شست بعد دختره فک کرد مامانشه یهو جنه سر دختررو برد تو وان و داشت خفش میکرد
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان