امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2×

(28-02-2021، 10:55)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 10:54)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/
خو یبار بودی:|

آره اباب گفتیو باور کردم همه میدونن من دوره های زیادی رفتم/:

مدرک لیسانس یا فوق لیسانس:/؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× 48
آگهی
(28-02-2021، 10:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 21:30)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختراااعم دخترا قدیم
شغل باباتو نمیدونی؟

ن بابایی):
آخه تو پدربزرگمی بابام نیستی

عاه شت
بله باباجان بله Telegh_01
 سپاس شده توسط _sehun_
(28-02-2021، 10:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 9:56)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک ت مخت:/
خسیس ، عمرا بیام خونتون . ولی واقعنی ی ۲ سیخ کباب ارزش این حرفا رو ندارع:/
مگ مغز خر خوردم از نزدیک ببینمت:/
حاجی شما بیا ما مرغم داریم میگیم واست تخم بکنه =)
الان از اهواز داری میای خونه ما نمیتوتی دو سیخ کباب بخوری تو راه ؟؟
والا
لابد یارانه هم میگیری =)
.
.
.
.
حالا بازم گریه نکن 
اگه بچه خوبی باشی قول میدم بت نون و پنیر بدم =)

از آدمیت هیچ بویی نبردی مث اینکه:/
نون و پنیر بده عمت بخوره:/
خسیس تر از ت تو عمرم ندیدم
یعنی واقعا خااااک
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-02-2021، 10:25)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 10:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه ظهر از ۱۲ شروع نمیشه؟

نه خیر.__. !! ظهر از ۱۲ شروع میشه
آرش جونی چطوره؟؟؟ ^.^

نچ نیس از یازده که افتاب مثه چیچی وایمیسه رو ادم ظهرره._.
بد نیستم کمی سرماخوردم دیروز(این چن وقت همش در بستر بیماری 10 روز پیش کرونا امروزم سرما خوردگی._.)
تو چطوری؟خوبی؟زن گرفتی؟

(28-02-2021، 10:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوقت من خودکشی میکنم =|

نه...کی گفته از دوازده شروع میشه؟! :|
ظهر از ساعت 10 شروع میشه

نخیرم یازده
ظهر از ۱۲ شروع میشهههه با من بحث نکنین -__-
چرا مریضی؟ ):
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
(28-02-2021، 10:57)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 10:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابایی):
آخه تو پدربزرگمی بابام نیستی

عاه شت
بله باباجان بله Telegh_01

جووون Telegh_01
چ کاره ای؟از شلوار کردی سوپرایز خوشت اومد؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(28-02-2021، 10:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 10:25)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نیس از یازده که افتاب مثه چیچی وایمیسه رو ادم ظهرره._.
بد نیستم کمی سرماخوردم دیروز(این چن وقت همش در بستر بیماری 10 روز پیش کرونا امروزم سرما خوردگی._.)
تو چطوری؟خوبی؟زن گرفتی؟

نخیرم یازده
چرا مریضی؟ ):

از یازده '-'
دیروز که کلاس بودم برگشتم با دوستم بودم رفتیم یه تاب خوردیم شلوغ بود شهر بعدش مامانم اینا رفتن بیرون:| زنگ زد به من گفت تو هم بیا هوا سرد بود منم پا درد + سردرد+کمر درد گرفتم شبش پوکیدم:| الانم هی زرت زرت اطسه میکنم:|
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× 48
 سپاس شده توسط *VENUS*
سلامتی بز
(28-02-2021، 11:02)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 10:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا مریضی؟ ):

از یازده '-'
دیروز که کلاس بودم برگشتم با دوستم بودم رفتیم یه تاب خوردیم شلوغ بود شهر بعدش مامانم اینا رفتن بیرون:| زنگ زد به من گفت تو هم بیا هوا سرد بود منم پا درد + سردرد+کمر درد گرفتم شبش پوکیدم:| الانم هی زرت زرت اطسه میکنم:|

ای بابا ): مراقب خودت باش پسره
یکم استراحت کن .. سوپ بخور و شلغم
نکته اخر اینکه «عطسه» درسته

فرنود و ملیِ من چطورن ؟ ^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(28-02-2021، 11:02)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا مریضی؟ ):

از یازده '-'

عطسه/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
http://dl.akskhor.ir
بببع

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان