امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(03-03-2021، 18:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 18:27)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم تو هم شربت معده میدی
اره رامو میفرسته زیاد دوس ندارم بابام اونو از چشمم انداخت

ن من میگم استامینیفون بخور
عواقب گوش دادن ب صدای اون اوسکوله/:
چطور از چشت انداختش؟
یچی دیگ دارم دکتر دادِ
راست میگی تو ماشین اهنگ درواقع پلِی شد
من غلط خوردم گفتم تتلو خوبه بعد بابام از مملکت گفت نمیدونم چ ربطی داشت ولی خب
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
آگهی
(03-03-2021، 18:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 18:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن تا چند دقیقه پیش از غم نبودت داشتم گریه میکردم نثنتسهسهسعثعثعثعثعثعثففثفصفصص
چشمم روشن خب منم 1 ثانیه میرم ببینم گریه میکنی یا ن

@"نــــــــــⓐنسی"

خانم دکتر سرم به طور عجیبی درد میکنه

واییی من بدون تو میتونم تازه زندگی کنم معنی واقعی زندگی رو میفهمم فقط بدون تو
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(03-03-2021، 18:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 18:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن من میگم استامینیفون بخور
عواقب گوش دادن ب صدای اون اوسکوله/:
چطور از چشت انداختش؟
یچی دیگ دارم دکتر دادِ

چی داد؟
همون عواقب صدای نا هنجارشه
تتلو گوش کنی جرت میدم/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(03-03-2021، 18:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 18:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمم روشن خب منم 1 ثانیه میرم ببینم گریه میکنی یا ن

@"نــــــــــⓐنسی"

خانم دکتر سرم به طور عجیبی درد میکنه

واییی من بدون تو نمیتونم تازه زندگی کنم معنی واقعی زندگی رو نمیفهمم فقط با تو

عزیزم میدونسم بدون من نمیتونید یک لحظه هم دَووم بیارین

(03-03-2021، 18:32)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 18:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یچی دیگ دارم دکتر دادِ

چی داد؟
همون عواقب صدای نا هنجارشه
تتلو گوش کنی جرت میدم/:
مصرف شخصیه._.
اوه باش اکسو گوش میکنم اصن تو صداتو بفرس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، *Aɴѕel*
@Волшебник
مبارکه بنفشیتون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Волшебник
(03-03-2021، 18:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 18:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی من بدون تو نمیتونم تازه زندگی کنم معنی واقعی زندگی رو نمیفهمم فقط با تو
چشم چشم الان میرم گمشم تا دیگه تو زندگیت نباشم و همه ارامش داشته باشن(:

افرین._.
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
عاها ._.
صدای من از تتلو بدتره
اکسو گوش کن
آهنگ پاور رو گوش کن
تو پروفایلمه

@lady_tailor
شقا شقا بیا به بالینم
(03-03-2021، 18:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 18:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم چشم الان میرم گمشم تا دیگه تو زندگیت نباشم و همه ارامش داشته باشن(:
نکن این کارو ارمی من بدون تو نمیتونممم تو تنها ارامش منی
عزیزممم):

(03-03-2021، 18:36)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
عاها ._.
صدای من از تتلو بدتره
اکسو گوش کن
آهنگ پاور رو گوش کن
تو پروفایلمه

نوپرابلم
دیروز رفتم پروف همه رو دید زدم اهنگاشونم گوش کردم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، _sehun_
(03-03-2021، 18:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 18:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکن این کارو ارمی من بدون تو نمیتونممم تو تنها ارامش منی
عزیزممم):

(03-03-2021، 18:36)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
عاها ._.
صدای من از تتلو بدتره
اکسو گوش کن
آهنگ پاور رو گوش کن
تو پروفایلمه

نوپرابلم
دیروز رفتم پروف همه رو دید زدم اهنگاشونم گوش کردم

خوشت اومد؟
(03-03-2021، 15:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه
در عوضی بعضیا هم دلشون میخواد کنار من بشینن که هیچ
تازه بم اعتماد دارن و اگه گندی زدن میان بم میگن
دلت بسوزه =)

هیچم دلم نسوخت. اینا برای ما خاطره‌ست. هاه. *اموجی عینک آفتابی*

ولی تو اونجور مسائل قابل اعتمادترین شقایقه جدی. خیلییی دهنش قرصه این زن. :") @"lady_tailo r"

فداتشم عزیزم(:♥️
(((:
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان