امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(03-04-2021، 9:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 9:41)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دوست دارمه که برا راموناس اون یکی هم من
در ضمن من که 1 ماهه اینو گذاشتم توی 3 تا سایت 4 تا پیام اومده تو ی دفعه دو تا اومد برات ):
آورین آورین
همین دوتا عه نگران نباش-ـ-

(03-04-2021، 9:44)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ فقط یه نفر توو دنیا باشه ک دوستت داشته باشه اون منم -_-
پ غلط نخور |:
وظیفته من جا تو بودم همینکارو میکردم._.

1 ماه واسه 4 تا پیام خیلی زیاده ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 5
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(03-04-2021، 9:49)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 9:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آورین آورین

https://pin.it/7Fs2c8U
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
بیاین همه به این تاپیک یه ستاره بدیم
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(03-04-2021، 9:46)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آورین آورین

عجب ._.

https://pin.it/1uxVxcc
من اسم این آهنگو میخام .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ѕααяeη
(03-04-2021، 9:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 9:49)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو دیدمه
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(03-04-2021، 9:54)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 9:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو دیدمه
میدونم|:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"*Aɴѕιl*"
کجاایی تو؟:ngh:
نیستی:ngh:
(((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(03-04-2021، 9:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2021، 9:54)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو دیدمه
میدونم|:

خو =|
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط شـــقآیــق
(02-04-2021، 23:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ike

خشوش اومدی
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(03-04-2021، 10:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2021، 23:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ike

خشوش اومدی

برو صفحه دوم ببین ننم چی نوشته
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان