امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(04-04-2021، 22:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام داداش اگه به این جور مساعل علاقه داری....قطعا کتاب ارابه خدایان رو بخون!
من صفحه 104 رو تموم کردم همین الان -.-
حاجی فحش میدی الان ؟ من عاخرین کتاب غیر درسی ای ک خوندم همون کتاب داستان ۴ صفحه ای توی بسته های سک سک بود!

منو باش .-.

میخواستم بازم اسم کتاب بگم -_-

کتاب نمیخونی یا حوصلشو نداری...حداقل گوش بده!
کتاب صوتی دان کن -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(04-04-2021، 22:42)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو میبینم مدیرای جدید داریم ^^
@☆
مبارکهههه ^.^
lol
مرسی

عه ت هم مدیر شدی(:
مبارک باشه (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-04-2021، 22:37)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 18:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی من به دو بخش تقسیم میشه...نه نه سه بخش!
خودم+دیکران+عزیزانم!
وقتی عزیزانم دلشون به حالم نمیسوزه...
از بقیه چه انتظار؟! ها؟!

عالیه (: ولی سختی زیاد میکشم! بخاطر همین میگم آیندم درخشانه چون بچگیم فقط ستم دیدم!
خدارو نمیدونم چطور شکر کنم انقدر بدبختم!
خیلی طول کشید تا درکش کنم!
اممم...چی درخشان نشه؟!._.

عا شاید ت اینجور فک میکنی! مث‌من !!
آیندم :/ اهم بیخیال
ب نظرم اینجور فکر نکن من خودمم اینجوریما ولی ت اینجور فکر نکن (:
ن حقیقته!فکر نمیکنم مطمئنم!
آها ببخشید.... چشم! (برا تو هم سواله که من واقعا خنگم؟! DSmile
منم مثل تو حرف میزنم ولی عمل نمیکنم! بیخیال (:
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(04-04-2021، 22:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:35)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
دقیقا
گاهن از دسترس خارج میشن،بهتره هر جا شد بیخیال شیم
وح این قضیه از نظر من ک اول مرغ بوده بعد تخم مرغD:
باشه باشه معذرت میخوام فکر کنم واقعا زیاده روی کردم(=
داستانش طولانیه و هنوزم اثاری ب جا داره ولی سعی میکنم باهاش کنار بیام و ب فراموشی بسپارمش
برای من رفتارات پیچیدس زیاد نه حرفات!
نه دیگه مرغ از تخم مرغ در میاد D:
ن بابا! اه عی بابا...هعییی!
ناراحت کنندست که اکثر جامعه غمگینن!
اوهوم امیدوارم اینطوری بشه =))
عام چطور مگه؟
همون طور ک اول انسان بوده بعد بقیه ی انسان ها ب وجود اومدن اگر از این نظر نگاه کنیم وجود مرغ منطقی تره
اره واقعا عذاب اوره گاها بی دلیل بودنش بیشتر اذیت میکنه
ممنون
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(04-04-2021، 22:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام داداش اگه به این جور مساعل علاقه داری....قطعا کتاب ارابه خدایان رو بخون!
من صفحه 104 رو تموم کردم همین الان -.-
حاجی فحش میدی الان ؟ من عاخرین کتاب غیر درسی ای ک خوندم همون کتاب داستان ۴ صفحه ای توی بسته های سک سک بود!

(04-04-2021، 22:40)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی داداش دمت گرم
خداوکیلی اگه اون شکلک رو کنار نام کاربریت نمیزاشتی
تگت میکردم
اصن حسش نی دو ساعت برم تو پروف طرف

خب چخبر ؟

هیچ خبر داداش فردا برات یه پ.خ میفرستم بهت بگم ۱۳ چی شد از خنده روده بر شی.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(04-04-2021، 22:40)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:37)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ѕσℓιηα
سلام
کم اوردم دیگه بمولاD:

ســــــلامジ
چرا خب مگر نامحدود بودی که31
نکنه حوصلـه خرج نمی کنی@ـ@

چیز خاصی برای وصف شما به ذهنم نرسید انقدر ک بی عیب هستین(=
عه کاش همینو مینوشتم/=
حوصله که به جای خود انگار مغزم قبل من داره استراحت میکنهD:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(04-04-2021، 22:42)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو باش .-.

کتاب صوتی دان کن -_-
خخخ
هم حوصلشو نعرم هم نمیخونم
کلا تو فاز کتاب و اینا نیستم
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(04-04-2021، 22:43)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای من رفتارات پیچیدس زیاد نه حرفات!
نه دیگه مرغ از تخم مرغ در میاد D:
ن بابا! اه عی بابا...هعییی!
ناراحت کنندست که اکثر جامعه غمگینن!
اوهوم امیدوارم اینطوری بشه =))
عام چطور مگه؟
همون طور ک اول انسان بوده بعد بقیه ی انسان ها ب وجود اومدن اگر از این نظر نگاه کنیم وجود مرغ منطقی تره
اره واقعا عذاب اوره گاها بی دلیل بودنش بیشتر اذیت میکنه
ممنون
بر طبق تحقیاتی که داشتن تخم مرغ فقط با گرمای بدن مرغ میتونه به جوجه تبدیل پس نتیجه گرفتن اول مرغ و خروس بودن بعد تخم مرغ . البته هنوزم بحث هست.
@"BTS.ARMY"
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(04-04-2021، 22:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:42)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو باش .-.

کتاب صوتی دان کن -_-
خخخ
هم حوصلشو نعرم هم نمیخونم
کلا تو فاز کتاب و اینا نیستم

.-.

دیگه نمیدونم....
 سپاس شده توسط Mohlek
(04-04-2021، 22:43)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداوکیلی اگه اون شکلک رو کنار نام کاربریت نمیزاشتی
تگت میکردم
اصن حسش نی دو ساعت برم تو پروف طرف

خب چخبر ؟

هیچ خبر داداش فردا برات یه پ.خ میفرستم بهت بگم ۱۳ چی شد از خنده روده بر شی.

از همین الان دارم از خنده میمیرم!
حاجی برو تو تاپیک عکسای خلاقانه از خد و محیط اطراف..
یه ۱۳ متفاوت با عکسای الترا گنگ!
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان