امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه 420

(11-04-2021، 11:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:45)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت :/
الهی سایع کرونا از سرت کم نشع ب حق ۱۲ معصوم:/

غلط کردم :/
چخبرا ازت ؟
آماده نشد کتلت ؟

عافرین:/
نع هنوز
من بشدت گشنمع:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
(11-04-2021، 11:47)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کلکا میزاشتین سوپرایز میشدمD:
مرسی کیوت
#اسپویل
هر چند من و آرش مطمئن بودیم
تو سزاوار این هستی
منو ببخش اگه باهات بدگویی یا دعوا کردم
حتی اگه بدترین کارو کردی ازم معذرت خواهی نکن چون من زود یادم میره چیشده و اینو بخاطر ارزش خودت گفتم(:
شما خیلی هم پسرخوب و کیوتی هستین^.^

(11-04-2021، 11:49)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلی نیست بگیرن منم مقام تورو میگیرم.-. D:

تبریک میگم واسه حرفه ای شدنت امیدوارم دوباره نویسنده بشی..Smile
خیلی بانمکی تو لعنتیp336
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK ، شـــقآیــق
(11-04-2021، 11:50)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردم :/
چخبرا ازت ؟
آماده نشد کتلت ؟

نع هنوز
کوفت بخور سیر شی =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
https://www.namasha.com/v/oXNNkyFf
اینو ببینید/: عر/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(11-04-2021، 11:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:50)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع هنوز
کوفت بخور سیر شی =)

درد:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، شـــقآیــق
(11-04-2021، 11:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:33)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون زدن بلد نیستی v:

خب حالا نگفتی
خوبه طرحش یا نه ؟

سادش
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(11-04-2021، 11:57)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا نگفتی
خوبه طرحش یا نه ؟

سادش
عارع
ولی واس این سایت خوبه
http://www.zargame.ir

(11-04-2021، 11:44)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mr. Alef.Shin" (این کپیه)

@"Mr. Alef.Shin" (اینم دست نوشت)

حسام فک کنم تو نحسی :|

موافقم
هعی ...
ناشناس
@lady_tailor
سلام(:
من در لیست سیاه شوما قرار دارم):
اول من را از لیست خارج کنید و بعد...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(11-04-2021، 11:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:57)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سادش
عارع
ولی واس این سایت خوبه

(11-04-2021، 11:44)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mr. Alefhin" (این کپیه)

@"Mr. AlefShin" (اینم دست نوشت)

حسام فک کنم تو نحسی :|

موافقم
هعی ...

شوخی میکنم داش:|
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی آزاد || نسخه 420 12
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(11-04-2021، 12:07)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 11:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارع
ولی واس این سایت خوبه

موافقم
هعی ...

شوخی میکنم داش:|
بمولا ؟
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان