امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈

(14-04-2021، 16:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 16:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دلیل مزاحمت و درخواست های بیجا و+18 به دختران انجمن
مگه به چند نفر درخواست داده بود؟
اقا وحید زحمتشو کشید گفت
بعضیا مثل من ساده ان اعتماد میکنن بهش بعد اون هم سواستفاده میکنه و ممکنه به طرف آسیب های روحی روانی برسونه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، єη∂ℓєѕѕღ
آگهی
(14-04-2021، 16:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 16:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا وحید زحمتشو کشید گفت
بعضیا مثل من ساده ان اعتماد میکنن بهش بعد اون هم سواستفاده میکنه و ممکنه به طرف آسیب های روحی روانی برسونه
درسته
اما الان با این کار یه ممد گاو کش دیگه ساختین
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، م‍حمّد
(14-04-2021، 16:46)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 16:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا وحید زحمتشو کشید گفت
درسته
این فرق میکرد پسر گل اینجور افراد باید نابود بشن
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

همین که توی لیست سیاه قرار میگرفت و جواب نه میشنوید کافی بود...

(14-04-2021، 16:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر چقدر هم که درخواست داده بود نیازی به بن تا ابد نبود.

حقیقتا موافقم Telegh_42
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-04-2021، 16:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 16:46)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته
این فرق میکرد پسر گل اینجور افراد باید نابود بشن
@avis.83
حدس بزنید این دختر چند بار به من درخواست داد.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Emmɑ
کاش میشد بزارین اول حرفشو بزنه 15
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-04-2021، 16:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم حرف ؟چطوری روش میشه اصلا حرف بزنه؟من میگم ادمای ساده هم هست باور نمیکنید
دیگه هیچوقت بهتون کمک نمیکنم هرچی شد ب خودتون مربوطه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، єη∂ℓєѕѕღ ، shghyegh
(14-04-2021، 16:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 16:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم بازم فک میکنم شاید هممون زود قضاوت کردیم اگه ی درصد اشتباه کرده باشیم چی بِیب Undecided
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

همین که توی لیست سیاه قرار میگرفت و جواب نه میشنوید کافی بود...

هر چقدر هم که درخواست داده بود نیازی به بن تا ابد نبود.

هر چقدر !
مثل این میمونه به دخترا بگیم حجابتونو رعایت کنین آقا پسرا نگاه کنین !
قبل اینکه هوا آلوده بشه باید آشغالار جمع کنیم نه؟
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، єη∂ℓєѕѕღ ، Mohlek ، Emmɑ
(14-04-2021، 16:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 16:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم بازم فک میکنم شاید هممون زود قضاوت کردیم اگه ی درصد اشتباه کرده باشیم چی بِیب Undecided

اینجا قوانین خودشو داره اگه میخوای آیدیشو بهت بدم برو ناراحتت کنه بعد چیزی شد خود دانی
 سپاس شده توسط Mohlek ، єη∂ℓєѕѕღ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان