امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈

(16-04-2021، 13:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 13:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زردچوبهههههه ^^

دارچیییییییییین ^^
پودر سیرررررر ^^
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
آگهی
(16-04-2021، 13:15)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Волшебник
دیسکورد داری؟
یه مشکل برام پیش اومده

ن عزیزم D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(16-04-2021، 13:15)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی اینجا دیسکورد داره؟

من
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(16-04-2021، 13:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 13:13)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میخوای روزه بگیری این قوانین اسلامه...
بله از نظر اسلام حرامه D:
حرف زدن با جنس مخالف چی؟-ـ-

اونوقت آدمای احمق پشت سرت حرف درمیارن D:
Love
*-*

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، Emmɑ ، ѕααяeη
(16-04-2021، 13:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 13:13)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میخوای روزه بگیری این قوانین اسلامه...
بله از نظر اسلام حرامه D:

اگر به قصد و مفاسد حرام نباشد خیر
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Emmɑ
(16-04-2021، 13:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 13:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارچیییییییییین ^^
پودر سیرررررر ^^

اویشممممممممممم ^^
(16-04-2021، 13:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارچیییییییییین ^^
پودر سیرررررر ^^

یهش بگو ادویه مکزیکی ترکیبی از یه عالمه و خورده ای ادویس دیگه حرف نزنه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ 152
Love
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη ، Emmɑ
(16-04-2021، 13:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی اینجا دیسکورد داره؟

من
من الان یه هفتس که تو دیسکوردم
ولی دیشب یهو یه پیام اومد و گفت باید ایمیلم رو verify بکنم
منم ایمیلم رو میزنم ولی نمیزاره و دوباره این پیام رو میده
حتی یه حساب دیگه هم درست کردم و با اون امتحان کردم
حتی با ریکاوری هم امتحان کردم
گفت که برم توی inbox گوگل ایمیلم و پیام رو بخونم ولی نه پیامی میاد و نه چیزی
حتی نمیزاره وارد صفحه اصلی بشم
Everything is Temporary(:
(16-04-2021، 13:17)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوقت آدمای احمق پشت سرت حرف درمیارن D:
من برای خودم زندگی میکنم نه ادمای احمق
عاشق شدن؟D:
 سپاس شده توسط Волшебник ، ѕααяeη ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان