امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳

(22-04-2021، 22:04)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 22:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| عه این دختره!

خوبی :'|

اره هست! خودت

من خیلی خریدم‌پولام تموم شده

خوبه! یبارم مث ما که پول نداریم کتاب دانلود کن :/

(22-04-2021، 22:05)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 22:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| عه این دختره!

خوبی :'|

اره هست! خودت
چیه چن روز نبودم دلتنگم بودین. ؟
ممنون.

نه متاسفانه

...
 سپاس شده توسط _Strawberry_
آگهی
ای بابا نخواستیم
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(22-04-2021، 22:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 22:04)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی خریدم‌پولام تموم شده

خوبه! یبارم مث ما که پول نداریم کتاب دانلود کن :/

(22-04-2021، 22:05)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه چن روز نبودم دلتنگم بودین. ؟
ممنون.

نه متاسفانه

...
Telegh_01
مهم نیس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(22-04-2021، 22:08)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا نخواستیم

D':
(22-04-2021، 21:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی؛
با خودم خیلی فکر کردم
ساعت ها نشستم فکر کردم ببینم که چیکار کردم
ببینم چرا به قول خودت ناراحتت کردم
اصلا مگه من چیکار کردم
اگه کاری کردم چرا نمیگی
؟!

الان به یه جوابی رسیدم
که نسبتا قانع کننده بود
من فردی ام که بیش از حد به یکی بها میدم
و ساعت ها فکرمو درگیر حرفاش میکنم

مشکل از منه و تنها کاری که باید بکنم اهمیت ندادنه
نه بگم برو بابا فدای سرم،نه .منظورم بی تفاوتی و اهمیت ندادن به بعضی از حرفا یا بهتره بگم حرفای پوچ

دلیل نمیشه اگه حال روحیت و جسمیت خوب نیست بیای بگی از دستت ناراحتم اونم بی دلیل
اگه میخوای از دستم ناراحت باش ولی با دلیل!

آخی ناراحت شدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
جیبامو نگرد...
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-04-2021، 21:24)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
cof

@"Alien"
elec

@"*Aɴѕιl*"
:ngh:
از اثرات قرنطینه میتوان به پست بالا اشاره کرد Telegh_01

(22-04-2021، 21:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 21:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا مام بدمون نمیاد تگمون کنی
هر وق عشقت کشید ی تگ بنداز صفا کنیم با هم =)

والا ماهم بدمون نمیاد تگمون کنی :|

خوب...صفا کنیم

(22-04-2021، 21:24)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
cof

@"Alien"
elec

@"*Aɴѕιl*"

چطوری گوگولی؟
حاجی بمولا اسمت یکم سخته تگ کردنش حال ندارم بیام تو پروفایل
اسم من سادس
از حفظم میشه تگید
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(22-04-2021، 22:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
cof

@"Alien"
elec

@"*Aɴѕιl*"
از اثرات قرنطینه میتوان به پست بالا اشاره کرد Telegh_01

(22-04-2021، 21:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا ماهم بدمون نمیاد تگمون کنی :|

خوب...صفا کنیم

چطوری گوگولی؟
اسم من سادس
از حفظم میشه تگید

اره حاجی...تنها اسمی که راحت میشه "تگید" تگ کرد مال خودته ..
چخبور ستوان؟//7*&!ونخی
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-04-2021، 22:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر یا پسری که خودشو واسه تو محدود میکنه
این نیست که تو خیلی خاصی
اون داره نشون میده که چقدر تربیتش درست بوده که
خودشو محدود به یه نفر میدونه
حالا تصمیم باخودته که قدرشو بدونی یا باهاش بد باشی(:

خیلی سیس ماستی بود<:
خوشم اومد
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(22-04-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 22:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اثرات قرنطینه میتوان به پست بالا اشاره کرد  Telegh_01

اسم من سادس
از حفظم میشه تگید

اره حاجی...تنها اسمی که راحت میشه "تگید" تگ کرد مال خودته ..
چخبور ستوان؟//7*&!ونخی
ب خوبیت عزیز
بیکاری وبیحالی
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان