امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳

(22-04-2021، 23:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 23:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا همه اهنگا دارن چرت و پرت میشن!
فقط چندتا خوب مونده!
دیقا
تو در چ وضعی پسر ؟ اوضاع نابسمان تو هنو درس نشد ؟

خوبه حاجی....کدوم اوضاع؟
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(22-04-2021، 23:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 23:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیقا
تو در چ وضعی پسر ؟ اوضاع نابسمان تو هنو درس نشد ؟

خوبه حاجی....کدوم اوضاع؟
خوبه
همینکه اوضات اوکیه خوبه
من الان تو وضعیتی از سطح روانی قرار دارم که اگه تو گ.آ ادامه بدیم پنجا درس اخطار میگیرم...
اعصابم خرابه دا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(22-04-2021، 23:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 23:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه حاجی....کدوم اوضاع؟
خوبه
همینکه اوضات اوکیه خوبه
من الان تو وضعیتی از سطح روانی قرار دارم که اگه تو گ.آ ادامه بدیم پنجا درس اخطار میگیرم...
اعصابم خرابه دا

اوه!
حاجی اگه چیزی هست پ.خ بنده در خدمت شماست!

البته منم امشب یکم گرفته بودنم...
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-04-2021، 23:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 23:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه
همینکه اوضات اوکیه خوبه
اعصابم خرابه دا

اوه!

ن حاجی ترک فش کردم اینجا
دیگه خودت یه سری فحشای همیشگی منو تصور کن و بکنش تو این زندگی xD
گرفتنت ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(22-04-2021، 23:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 23:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه!

ن حاجی ترک فش کردم اینجا
گرفتنت ؟

نه اسکله! فحش رو که نمیگم...گفتم اگه مشکلی بود بم بگو شاید بتونم کمکت کنم

اره....خاطرات گذشته

من برم کپه مرگمو بزارم..
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-04-2021، 23:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 23:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن حاجی ترک فش کردم اینجا
گرفتنت ؟

نه اسکله! فحش رو که نمیگم...گفتم اگه مشکلی بود بم بگو شاید بتونم کمکت کنم

اره....خاطرات گذشته

من برم کپه مرگمو بزارم..
حله دادا
دوست داریم زیاد
خوابای شیرینی ببینی
اون شیرین لنتی هم خواب تو رو ببینه
فلن
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
چقد‌ ساکت
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
یــــو دونت نــــو مـــی
دونــــت اورتـــــــــــــــــــــینگ
تیـــنگ هیــــنــــــــــو مـــــی
جــــــاســــت فالو مـــــــــــی جاســــت فالومی جاســـــــــــت فالومــــــــــــــــی

.......................................
افرادی که وقتی پروفایل نگاه میکنن و سپاس میدن بنده ذوق میکنم!
ممکنه خیلیا عین من باشن!
@Волшебник ​شما فقط مواظب باش اسمت از لیست بازدید کنندگانم نره -.-
@ʟᴇɪᴛᴏ شما هم که وظیفتونه همیشه نگاه کنینD:
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ یادت نره تو هم نباید اسمت بره!
@"Mr. Alef.Shin"
@SABER
@*Aɴѕel*
@"*Aɴѕιl*"
@*VENUS*
@•ДmịrHoSsiŋ•
@ʜɪᴅᴅᴇɴ
@sclvrFox
@Medusa

((((((((((((((:
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، م‍حمّد ، Волшебник ، shghyegh ، *Aɴѕel* ، *VENUS* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ѕααяeη ، Medusa
سلامتی فاز دارا که گوش دادن ب آهنگای انگلیسی رو با کلاس میبینن
اگه جزو این دسته از عادمایین و الان دارین این پستو با نگاه تمسخر عامیز میبینین 
برین ی فکری واس خودتون بکنین 
اینجوری پیش برین فنا میشین 
ناشناس
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
اصابت ۳ راکت به پایگاه ویکتوریا یا به حالت بی بی سی طوریش: فرود اضطراری سه راکت سرگردان در نزدیکی فرودگاه بغداد
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان