امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳

من بخشی از وجود کیم؟p3293cy
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
(26-04-2021، 21:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 21:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم عزیزاشو نمیکشه^^

:| تو یه روانی هستی
به روانپزشک مراجعه کن

نمیدونم چرا ولی یاد جوکر افتادم  »|

بهار بیا یه چیزی به این بگوcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، شـــقآیــق
عاقا دو دیقه نبودیم بالا رفتین از هم
لااقل منم خبر میکردین دوتا فحش بدم Telegh_02
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(26-04-2021، 21:53)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 21:48)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو گمشو هیچ نیازی بهت نداریم. :=/
:-|چی؟
هیچی شوخی کردم. ولی خب منظورتو نفهمیدم! یعنی چی تو همجنس باز نیستی؟
[/quote]
چرا نفهمیدی؟:-|
هم-جنس-باز
I AM ANTI همجنسباز
آنتی جنسبازهم
error
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-04-2021، 21:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 21:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله شما کاملا درست میگی
اینکه یکیو تو جمع خورد کنیم چی؟درسته؟!
الانم که شما تو ناشناس گفتی بچه بازی و مربوط به انجمن بود.
چه ربطی به اون داشت خب؟با این کارای شما که ادعای بزرگ بودن میکنید معلومه که از دستشون میدم.تو پ.خ گقته شده و شما هم اینو نمیدونستی و ربطی به زندگی شخصی شما هم نداشت الکی بزرگش میکنین
این بار هم خطاب به همه بود نتونستم خودمو نگه دارم
من تو هرچیزی دخالت نمیکنم!
فقط دوست داشتم زود تر حل شه حداقل تو جمع دعوا نباشه
نابودم کردی تو
OMG

چرا جایزه ی اسکار اینو نمیدین ؟!
تو واقعا تو مظلوم نمایی استادی گلم
میدونم میخواستم باهات بحث کنم ولی با این حرفات نشون دادی خیلی سطحت از چیزی که فکر میکردمم پایین تره lol
من با تو بحثی ندارم .. سطحمو میکشی پایین دختر
به دوستاتم بگو دخالت نکنن
من دیگه ادامه نمیدم
+
هنوزم میگم
تو واقعا تو چیزی دخالت کردی که هیچی ازش نمیدونی و اصلا به تو و دوستات مربوط نبود
مخاطب یکی دیگه بودو حل میشه ایشالا
تنها دلیل اومدنم به فلش این بود که اینجا بزرگ شدمو اینجا واسم عین خونه بود (:
« جارو خالی میکنیم واسه لاشخورا که چشم دوخته بودن بهش »
شبت بخیر آرمیتا
بهار من یه دختر15 ساله ام و تو 22 سالته!
تو بهتر از من همه چیو میدونی بزرگتر از منی درست
کمکم کردی ممنون
هشدار دادی بازم ممنون
اما من هنوز سنی ندارم و هرچی گفته میشه واقعا حس میکنم با منین ناراحت میشم!خودت یک بار بخون حرفتو ببین چی گفتی
چرا باید یه دخترو که هیچی نمیدونه تو جمع خوردش کنی ها؟درسته واقعا؟
الان بچه های اینجا حق دارن نسبت بهم بد بین باشن
من هیچوقت دوست نداشتم کسی ناراحت باشه تو زندگی شخصیت که دخالت نکردم بچه های این انجمن از نظر من دوستامن منم همشونو دوستشون دارم.
من اینطوری اون دوتا موجود مهم زندگیمم از دست میدم ک
قول داده بودم تغییر کنم به هیچکی کمک نکنم اما از دلم نمیومد.تو زندگی شخصیت من کی دخالت کردم؟
واقعا انجمن داره نابود میشه
تو خبر نداری بچه ها بهم چی میگن پس من دخالت نکردم!اونا از من کمک میخواستن همین
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(26-04-2021، 21:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا من قبولت میکنم
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(26-04-2021، 21:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 21:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| تو یه روانی هستی
به روانپزشک مراجعه کن

نمیدونم چرا ولی یاد جوکر افتادم  »|

بهار بیا یه چیزی به این بگوcry girl

-_-@*VENUS*

صبح بخیر...بیا یه چیزی به من بگو
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(26-04-2021، 21:56)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2021، 21:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا من قبولت میکنم

ن باعث زحمت میشه 14k
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، THEDARKNESS

احساس میکنم کمبود محبت داری -_-!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-04-2021، 21:53)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
اِی صنمممممممم

شقایق آی شقایق
اینا چی می‌گن شقایق؟ چه خبره؟ :دی
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان