امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(30-04-2021، 21:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی ایده ای برای متن عکس نداره؟!
۱_ محتوای عکس چیه
۲_ متنش چیجوری باشه ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
آگهی
شتر حیوونه خوبیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-04-2021، 21:11)Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا به هرحال گیاهان فایده زیاد دارن و کسی انکار نمی کنه ولی ولی چه خوبه همشون امروز یک سری مراحل رو رد کنن و به صورت علمی تایید بشن.
گاها میبینی یک فرد به یکی از همین گیاه ها حساسیت داره و به فنا میره.
در خیلی از جاها اصلا مواردی که گفتن بی اثره یا مضر

خب کسی الرژی یا حساسیت داره دگ خودش باید بدونه !
ولی خب من ندیدم‌کسی به گل گاو زبون ، زنجبیل و آویشن و اینا الرژی داشته باشه . نمیدونم قبلش بره ی ازمایش ساده بده ! می ارزه تا اینکه سالها از داروهای شیمیایی استفاده کنی !

هستن شیخ هایی که واقن از لحاظ روانی مشکل دارن !
چون اینا دینو ابزاری میکنن برای خودشون .
ولی خب ما عقل داریم‌ ! هرجا حس کردیم داره به ضرر ما تموم میشه ادامه نمیدیم !
نمونش روغن بنفشه !
نمونش عنبر نسا ! خیلیا دلایل اوردن و... ولی من درکش نکردم هنوز و استفاده نمیکنم ازش ، هرچند دلایلی علمیم اوردن بعضیا براش.
البته باید دید عقل میگه یا جو زدگی و مغلوب شدن رسانه ای 
بماند که عقل هم نقص های خودشو داره 
روغن مالی کردن که جا افتاده! برای کرونا استفاده نمی کنی یا کلا؟!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(30-04-2021، 21:16)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:11)Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب کسی الرژی یا حساسیت داره دگ خودش باید بدونه !
ولی خب من ندیدم‌کسی به گل گاو زبون ، زنجبیل و آویشن و اینا الرژی داشته باشه . نمیدونم قبلش بره ی ازمایش ساده بده ! می ارزه تا اینکه سالها از داروهای شیمیایی استفاده کنی !

هستن شیخ هایی که واقن از لحاظ روانی مشکل دارن !
چون اینا دینو ابزاری میکنن برای خودشون .
ولی خب ما عقل داریم‌ ! هرجا حس کردیم داره به ضرر ما تموم میشه ادامه نمیدیم !
نمونش روغن بنفشه !
نمونش عنبر نسا ! خیلیا دلایل اوردن و... ولی من درکش نکردم هنوز و استفاده نمیکنم ازش ، هرچند دلایلی علمیم اوردن بعضیا براش.
البته باید دید عقل میگه یا جو زدگی و مغلوب شدن رسانه ای 
بماند که عقل هم نقص های خودشو داره 
روغن مالی کردن که جا افتاده! برای کرونا استفاده نمی کنی یا کلا؟!

بستگی‌داره چ روغنی باشه و برای کجا باشه !
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(30-04-2021، 21:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 20:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Alef.Shin
طب اسلامی دقیقا همینجوریهه واقعا! شما میخوای اسمش رو بذاری حاشیه یا بی عقلی یک عده اهمیتی نداره و تفاوتی تو اصل ماجرا ایجاد نمی کنه.
اون مثال ادرار شتر هم از قبل اون کلیپ موجود هست در منابع طب اسلامی.
ظاهرا برای درمان اسم استفاده میشه Smile))))))))))))))))
..........
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ابراهیم هادی

دو خط اولت رو که نفهمیدم و بیخیال. من میگم کشور فقیر توانایی تولید واکسن نداره و نیاز به امکاناتی داره که ندارن اصلا. مگه به فرموله؟
کتاب قانون رفرنس علمی نیستش که ارجاع میدین به اون!
اثباتی هم نشده منتها برای شما احادیث حکم اثباتو دارن.

به هرحال شما میتونی ادرار شتر نوش جان کنی برای درمان بیماری ها و روغن بنفشه با پنبه بمالی به مقعد و ما بریم دکتر
....

امیدوارم درست تگ کرده باشم
دو خط اول انحصار علم برای چاپیدن بود
قانون مرجع تخیلیه پس!
 رو این قسمت شتر که شما پیگیرشی شنیدم کارهایی شده بگرد براش! هیچ بعدی هم نداره  از اون قسمت ماده مفید بدست بیاد از هر حیوانی استفاده میشه  پزشکی یا صنعتی اینم مثل بقیس همون آقا گیتس که طرفداری کردی شنیدم دستگاهی تهیه کرده از فضولات آدمی آب برون می آورد خودشم خورد و خیلی به به چه چه کرد چیز بعیدی نیست 
خیلی خوبه که دکتر رفتین بازم برین پروتکل ها رو رعایت کنین دستاتونم بشورین 
پ.ن :باشد که رستگار شویم

من باید بگردم؟ تاجایی که من دیده بودم جای معتبری ندیدم از ادرار شتر و فوایدش بگه.
اقای بیل گیتس به من چه Big Grin مگه بیل گیتس مرجع علمیه؟

اگه یه روزی ازمایشات از فواید ادرارشتر گفتند من کی باشم که بخوام بگم نه ولی تا اون روز که احتمالا هیجوقت نمیرسه شما نمیتونی از فوایدش بگی.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، شـــقآیــق
(30-04-2021، 21:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما لطف کن بگو ما برای شناختش به کی مراجعه کنیم
همون شیخ مفنگی اگه نبود که الان اصلا اینجا بحث نمی شد

به هرحال گفتم من ترجیح میدم برم برای درمان اسم به دکتر مراجعه کنم
شما ادرار شتر میل کن!

شما فقط سرچ کن و نظرات زیرشو بخون میبینی چند نفر نتیجه گرفتن.  
+
تو برو پیش دکترت ماهم ادرار اشترمونو میخوریم پس تو هم سرت تو ... خودت باشه و نمیخواد تو کار بقیه دخالت کنی و امر به معروف و نهی از منکر کنی
فروتن ترین افراد ، افرادین که به بقیه احترام میذارن !
این اختلاف نظرهای شما باقی میمونه و با حرفاتون چیزی حل نمیشه !
این ادب و احترامه که میمونه Heart
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Mohlek ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(30-04-2021، 21:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما لطف کن بگو ما برای شناختش به کی مراجعه کنیم
همون شیخ مفنگی اگه نبود که الان اصلا اینجا بحث نمی شد

به هرحال گفتم من ترجیح میدم برم برای درمان اسم به دکتر مراجعه کنم
شما ادرار شتر میل کن!

شما فقط سرچ کن و نظرات زیرشو بخون میبینی چند نفر نتیجه گرفتن.  
+
تو برو پیش دکترت ماهم ادرار اشترمونو میخوریم پس تو هم سرت تو ... خودت باشه و نمیخواد تو کار بقیه دخالت کنی و امر به معروف و نهی از منکر کنی

خط اولتون که مغلطه بود.
بگذریم...

چرا عصبی میشی بهت گفتم ادرار شتر میل کنی ؟ Big Grin
والا من کار به کار کسی ندارم و امر به معروف هم فکرکنم مال دین شماست نه من
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
دوست باشین):
شتر اگه بدونه سر دشوییش دعواس خودشو میگیره برا آدما):
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، امیر‌حسین
(30-04-2021، 21:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:02)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی دونم مخاطب حرفات کیه و رو هوا یچی می پرونی
به هرحال لطف کن به جای یه عده نظر نده
نظر خودتو بگو

اون کسی هم همچین دیدگاهی داره احمق تشریف داره.
والا عزیزم به شخص خاصی اشاره نکردم و بجای کسی هم نگفتم
نظر شخصیم بود
ولی خب کلا روشنفکرا این روزا زیاد شدن نمیشه کاریش کرد
یادمه تو یکی از پستات گفته بودی حجاب باعث محدودیت میشه محتوای حرفت همین بود
منم نمیگم درست میگی یا غلط و به حرفت کاری ندارم و نظرمو هم نگه میدارم واس خودم
ولی تو آلمان که دخترا داشتن واس مسابقه ژیمناستیک و اینا تمرین میکردن مجبور شدن حجابشونو کامل کنن چون خیلی مزاحمت ها روشون زیاد شده بود ولی تو ایران ما طرف با فوق لیسانس علوم انسانی میخواد ثابت کنه که حجاب فلانه!
بازم میگم  حرفم این نیست که حجاب چیجوریه و بده خوبه فقط کلی خواستم بگم
الانم این حرفم ربطی به این موضوع نداشت اما بطور کل واقعیته

البته همون بهتر بهشون نگیم روشن فکر Smile)
یکی دیگه از حالات روشن فکری شاید کوبیدن ملت ایران باشه و از خوبی اروپایی ها بگیم Big Grin

من گفتم باعث محدودیت؟ باید ببینم منظورم چی بوده.
من اصلا به کسی که حجابشو رعایت میکنه کاری ندارم و به هرحال حق پوشش خودشو داره و ازونطرف هم افراد حق دارن حجاب رو رعایت نکنن

اون ژیمناستیک هارو هم باید دید ماجرا چی بوده! نمیخوام بگم نبوده جنین اتفاقی ولی گاها سواستفاده میکنن از رسانه ها.

اجباری نبودن حجاب اسیبی به جامعه وارد نمیکنه.
باید با اجرای قوانین جلوی تعرض و تجاوز رو گرفت و نه پوشش.
امار تجاوز رو ببینی تو کشورهای اسلامی که حجاب اجباریه بالاست و چندان حجاب جلوگیری نکرده ازش.
تازه اغلب شون نه امار درستی ارایه میدن و خیلی ها هم که بخاطر ابرو شکایت نمیکنن.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
خود درمانی نیازه...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان