امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(30-04-2021، 21:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیره اَسبو میخورن؟Telegh_26

(30-04-2021، 21:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااام ^.^

بهاررر دیوونه شدم

بله شیر آغوز برای برخی مرض ها کاربرد داره
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
(30-04-2021، 21:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
حاجی اون روشی که گفتی کار نکرد...

دبیر محترم اصن نمیدونست فردا با ما کلاس داره :|
حتما اشتب زدی
وگرنه که من خودم با همین روشا جغرافی رو از ۲ کردم ۱۶

قربون دبیرتون
ببوس از طرف ما v:

نمیشد والا

حالا فردا یه پی دی اف دیگه دان میکنم شاید بشه

حاجی ترسناکه قیافش...ادم میاره بالا..کی اینو بوس میکنه ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(30-04-2021، 21:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ثانیا تمام صحبت ما درباره کرونا این هست که :

کرونا یک بیماری شبیه به بیماری آنفولانزا است.
  با مجموع درمانهای پزشکان و اطبای سنتی، بیش از 100 نوع نسخه درمانی برای این بیماری هست
وضعیت بیماری و مرگ و میر در کشور هم چهارتا عامل اصلی داره:
1. سیاستهای دولت راستگویان
2.بودن روحانی در پست ریاست ستاد کرونا
3.تعصب جاهلانه و خصمانه وزارت در عدم استفاده از داروهای معرفی شده
4.گروکشی سیاسی از این بیماری برای انتخابات و تجارت و سرپوش گذاشتن برتمام فجایع ۸ ساله دولت شیخ

اگر در کشور طبق نسخه های درمانی اطباء و پزشکان عمل شود، در کمتر از یک هفته بیماری کاملا قطع خواهد شد نمونش چینه با دو بازوی قوی کنترل کرد بیماری رو واکسن و طب خودشون

ایلومیناتی دست از سر ایران برنمیداره..خیالت راحت!

خوانین  زور و ثروتTelegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Prometheus
(30-04-2021، 21:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما اشتب زدی
وگرنه که من خودم با همین روشا جغرافی رو از ۲ کردم ۱۶

قربون دبیرتون
ببوس از طرف ما v:

نمیشد والا

ی پی دی اف دیگه دان کن
یا اصن پی دی اف دان نکن
برو بزن خلاصه درس های جغرافی دهم
بعد تو خود سایت از اون روشی که گفتم استفاده کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(30-04-2021، 21:38)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیره اَسبو میخورن؟Telegh_26

بهاررر دیوونه شدم

عههه علی آقا
سادات هستم._.

بعد چرا میگن خانما نباید شیر شتر بخورن؟._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-04-2021، 21:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:38)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه علی آقا
سادات هستم._.

ارادتمندم سادات خانوم 
کی گفته؟!!!!!!!!
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(30-04-2021، 21:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشد والا

ی پی دی اف دیگه دان کن
یا اصن پی دی اف دان نکن
برو بزن خلاصه درس های جغرافی دهم
بعد تو خود سایت از اون روشی که گفتم استفاده کن

حالا یه غلطی میکنیم...اینهمه تقلب کردیم...
بـــــــيب ســـــــــلام:!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(30-04-2021، 21:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه علی آقا
سادات هستم._.

ارادتمندم سادات خانوم 
کی گفته؟!!!!!!!!

قربان شما
یدفع داییم شیر شتر گرفت بعدم من گفتم ب منم بدینTelegh_46
داییم با بقیه اقوام گفتن خانما نباید شیر شتر بخورنTelegh_46بعد هرچی گفتم دلیلش چیه هیچکس نگفتBl8
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
@ﺷـــﻘﺂﯾــﻖ
سیدی؟
+
شلوار من زانوش پاره شده...بیا بدوزش -_-

تگ شو لعنتی :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان