امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(01-05-2021، 6:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 6:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عفرین
+
نزن مارو حاجی گنا داریم ناموصا

:!
+
مگه حاجيا گناه هم ميكنن :!
والا انسان جایز الخطا و واجب الب*** است
یهو یچی از دستش در میره کار خراب میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(01-05-2021، 7:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 6:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!
+
مگه حاجيا گناه هم ميكنن :!

صد البته حاجي به نكته ضريفي اشاره كرديد:!

.........
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-05-2021، 7:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.........
حاجی همی شه نکته سنجه

(01-05-2021، 7:03)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فك كنم دوس داري اين گربه ها بخورنم نه :!
دیگه والا این بر میگرده به پتانسیل خودت من زیاد دخالت نمیکنم Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-05-2021، 7:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.........
حاجی همی شه نکته سنجه

(01-05-2021، 7:03)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فك كنم دوس داري اين گربه ها بخورنم نه :!
دیگه والا این بر میگرده به پتانسیل خودت من زیاد دخالت نمیکنم  Telegh_01

فعلا گربه ها گير دادن كه دل ما صاف ني فرفريه :1
پتانسيل شيميايي زيادي دارم :!

+بهله حاجي نكنه سنج :!دقيق پرفكت:!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-05-2021، 7:08)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی همی شه نکته سنجه

دیگه والا این بر میگرده به پتانسیل خودت من زیاد دخالت نمیکنم  Telegh_01

تو چر ا کرونا نمیگیری خداییش ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-05-2021، 7:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:08)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كجاي كاري حاچي :!

6ماع پيش گرفتم :!

يه خدايي نكره اي چيزي:!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
@"Musalick"
من کجا سکته کردم عکستو دیدم؟؟p343
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-05-2021، 7:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی طرف پستتو سپاس نزنه دیگه خدایی نکرده ناید گف واسش v:

(01-05-2021، 7:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
دیگه خداوکیلی داشتی غش میکردی Telegh_02
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 7:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 7:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی طرف پستتو سپاس نزنه دیگه خدایی نکرده ناید گف واسش v:

(01-05-2021، 7:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
دیگه خداوکیلی داشتی غش میکردی  Telegh_02

بيـــب:!
من يه پست اخري رو سپاس نزدما عجب:!.....

+
كشته مرده زياد داري:!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
تکذیب میکنم
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان