امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(01-05-2021، 11:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 11:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در آخر به این نتیجه رسیدم ک برای اینکه همه دوستت داشته باشن تو مجازی باید دختر باشی.....

:!
جانـــــم؟!!!!!

حق گفتم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(01-05-2021، 11:59)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 11:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارادتمندیم
خودمون داریم پیش شما درس حق پس میدیم حاجی

پ چه شاگرد خوبي دارم من :!
عاره بابا همینم خیلیا نعرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-05-2021، 11:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 11:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پینگ ۳۰۰ ؟!
مگه بالای ۲۰۰ اصن میشه بازی کرد؟
من نهایتا پینگم ۲۳۰ بوده که خب اصلااا نمیشه بازی کرد دیگه
چند روزه باز پینگم بالاست همش لگ دارم -___-

آره پینگ ۳۲۰

پابجی تحریمیه منم با فیلتر شکن میرفتم توش الانم ک اصلا فیلترش کردن

ما ک با پینگ ۳۲۰ جزو ۱۰ نفر آخر میشدیم شما رو نمیدونم

ببین اصلاااا نمیشههههه
یعنی پینگ بالای ۲۳۰ باشه بازیت همششش میپره
مثلا ده بار میدویی تو خونه که گان برداری بعدش میبینی دوباره سر جای اولتی
میفهمی چی میگم؟
یعنی اصلا امکان نداره بتونی بازی کنی
حالا شاید کالاف با پابجی فرق داشته باشه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-05-2021، 12:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 11:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!
جانـــــم؟!!!!!

حق گفتم

والا بخدا اين طوري ني :1

بنظرم باز پسرا راحت تر ميحرفن :!

عژبــــــــ:!!!!!!!!!!!!!
نآشِنآسَم(:
دلم میخواد برم دم در خونه استریمری که میره تو جی تی ای انلاین فقط حرف میزنه و بازی نمیکنه یه مشت بخوابونم رو صورتش...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-05-2021، 12:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 11:59)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ چه شاگرد خوبي دارم من :!

خب پس خدا رو شك :1

ديگه چخبر حاجي
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-05-2021، 12:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 11:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره پینگ ۳۲۰

پابجی تحریمیه منم با فیلتر شکن میرفتم توش الانم ک اصلا فیلترش کردن

ما ک با پینگ ۳۲۰ جزو ۱۰ نفر آخر میشدیم شما رو نمیدونم

ببین اصلاااا نمیشههههه
یعنی پینگ بالای ۲۳۰ باشه بازیت همششش میپره
مثلا ده بار میدویی تو خونه که گان برداری بعدش میبینی دوباره سر جای اولتی
میفهمی چی میگم؟
یعنی اصلا امکان نداره بتونی بازی کنی
حالا شاید کالاف با پابجی فرق داشته باشه

پس من چجوری با اون همه لگ با پینگ ۳۲۰ میومدم؟

فیلتر شکن حدود ۱۵۰ تا بیشتر پینگو میبره بالا هر ۳۰ ثانیه یه بار بازی برام لگ میگرفت .....

کالاف چون تحریمی نیست و بی فیلتر شکن میشه بازی کرد پینگتون پایینه
بهااااااااارررررر
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، *VENUS*
(01-05-2021، 12:02)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس خدا رو شك :1

ديگه چخبر حاجي
والا سلامتیت
درس و اینا ریخته همینجوری
حال و حوصله هم نداریم بخونیم
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
این یکی از اسکرینام تو مستر پابجی خوره

زوم کن پایین صفحه سمت چپ پینگو ببین

https://s17.picofile.com/file/8421477292/Sadra_winner_tdm.png

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان