امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

خــــــدافس همگـــــــــــي:!
من برم يكم خرخوني كنم فردا امتحــــــان دارم :!
خــــــــــــــدآفـــــــــــس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
آگهی
(01-05-2021، 14:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 14:48)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
اما اینجا شلوغ شد بعدا پیوی میگم بهت کلی بخندیمTelegh_06
بااااشههه Telegh_01
عاغا یکی این امتحانای مجازیو تمومش کنه کل فامیل ریختن سرم بمولا  crying  crying  Big Grin

جررررمنم آلان داشتم ب جای داداشم امتحان میدادم
حاجی چقدر خنگ شدن بچهای الان Sad
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-05-2021، 14:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 14:23)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!
بــــــــــــوم :!
من جي تي اي نميدوستم :!
تا يه سال پيش با پسر خالم استريم ميزديم
الان دو تامون ديگه فعلا گذاشتيمش كنار يكم پيشرف كنيم برگرديم
استریم ؟ توییچ یا آپارات ؟
بده چنلتو فالو کنم

(01-05-2021، 14:38)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب حقی گفتی حاجی
دمت گرم ^_^♡
حرف دل بود

(01-05-2021، 14:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بااااشههه Telegh_01
عاغا یکی این امتحانای مجازیو تمومش کنه کل فامیل ریختن سرم بمولا  crying  crying  Big Grin
ماهی قرمز چطوره ؟
کم پیدایی کوشولو (;

سیلام سیلام
درگیر جواب ب پیامای تبریکم پسرم Sleepy Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
(01-05-2021، 12:45)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این نتیجه رسیدم که

زندگی برای من فقط خار داره....

عجب
من فن فیکشنو اینا نمیخونم
حتی مانگا هم نمیخونم
فقط گاهی اوقات اگ نت یاری کنه انیمه میبینم( تو یه روز معمولا اگ بخوام ۱۲ قسمت میبینم :/ )

مش رجب
خو از لذت توهمی بودن محرومی دیگه
جناب دچار اختلال روانی میباشی ۰-۰
چجوری خودت مطب داری هان؟۰-۰
حتی مانهوا یا وبتونم نمیخونی؟
ایول هموطن اوتاکو ۰-۰ سعی میکنم باهات آدم وارانه تر رفتار کنم=.//
چی میبینی حالا؟۰-۰ اتک دیدی؟۰-۰

فاصلمون هست تو وجب

من هر روز توهم اون دختره رو میزنم چی میگی
تو که آلزایمر داری حاج خانوم
چون ارتش سیاهم
خیر
اوتاکو نیستم هنو :/

فعلا ۳ تا انیمه دیدم اتکو هم تا فصل ۲ تا ۳ روز دیدم

(01-05-2021، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی تو دنیا خوشمزه تر از چیز برگره؟

آبگوشت
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-05-2021، 15:12)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بااااشههه Telegh_01

والا اینا چشونههه پدرم در اومدددد crying Undecided Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
پشیمون شدم|=
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-05-2021، 15:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 15:12)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اینا چشونههه پدرم در اومدددد crying  Undecided  Big Grin

خنگن حاجی Big Grin
راسی قبلی هم فک کنم رو من ریپ خورده/=
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(01-05-2021، 14:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1
B.ﮐﻨﺎﺭ ﯾﻪ ﻣﺸﺖ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ کنم
_
2.
A.ﺑﻬم ﺑﮕﻦ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ دختر نداشتم ﺣﺎﻣﻠﺲ
_3
Bﺭﻭﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻧﮕﺸﺘﺎﺕ ﺳﻮﺯﻥ بزنم ﻭ ﺑﮑﻮﺑم ﺗﻮ ﺩﯾﻮﺍﺭ
_
4.
A.ﺭﻭﯼ ﯾﻪ ﻣﺸﺖ ﺟﻨﺎﺯﻩ بخ وابم
_
5.
B.ﺑﺮم ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ
_
6.
A.ﺭﺋﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﯾﻪ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﺸم،ﻭﻟﯽ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺸﺮﻩ ﺑﺨﻮﺭم
_
7.
A.ﯾﻪ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭﺯ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﺧﻮﻧﻪ ﺟﻦ ﺯﺩﻩ ﺑﮕﺬﺭﻭﻧم
_
8
B
9.
B.ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺑﺸم که توی یروز 30 تا امتحان سخت و تشریحی بدم" دهنت پرهام"
_
10.
C.خودم رو میکشم :v
.
Telegh_01
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(01-05-2021، 15:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 12:45)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مش رجب
خو از لذت توهمی بودن محرومی دیگه
جناب دچار اختلال روانی میباشی ۰-۰
چجوری خودت مطب داری هان؟۰-۰
حتی مانهوا یا وبتونم نمیخونی؟
ایول هموطن اوتاکو ۰-۰ سعی میکنم باهات آدم وارانه تر رفتار کنم=.//
چی میبینی حالا؟۰-۰ اتک دیدی؟۰-۰

فاصلمون هست تو وجب

من هر روز توهم اون دختره رو میزنم چی میگی
تو که آلزایمر داری حاج خانوم
چون ارتش سیاهم
خیر
اوتاکو نیستم هنو :/

فعلا ۳ تا انیمه دیدم اتکو هم تا فصل ۲ تا ۳ روز دیدم

(01-05-2021، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی تو دنیا خوشمزه تر از چیز برگره؟

آبگوشت
.__.

جدی میگی یا شوخی میکنی؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-05-2021، 15:21)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 15:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اینا چشونههه پدرم در اومدددد crying  Undecided  Big Grin

خنگن حاجی  Big Grin
راسی قبلی هم فک کنم رو من ریپ خورده/=

من از مسئولین خواهان پایان این وضعیتتتتم Telegh_01
چی کی کجا
=/
/=

ناشناس -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان