امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(01-05-2021، 17:30)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاصله اجتماعی رو رعایت کنید
من اسلحه دارم

یا ابرفرض
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
آگهی
(01-05-2021، 17:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای یا کاری کنم بخوای ؟ v:
والا یه پلویی گزاشتن اون بالا دیگه ببینیم لاش چیه

مگ میتونی کاری کنی بخوام؟:/
هوم
میزنمتا بچه
از کلاستاثیر گزار و فشرده امروزتون چخبر ؟ Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-05-2021، 17:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چ با نمک تو عزیزم
_
واقعا اگ‌ بمیرم راحت میشم

crying
گفتم چقدر خوش اخلاق شده بودی.
باید زودتر بهم میگفتی.
خیلی نامردی
چقدر دیگه وقت داری بهم بگو crying
بیشعور
از این ب بعد با من حرف میزنی دهنتو میبندی خو Dodgy
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(01-05-2021، 17:30)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامردا من کجام جونوره   Telegh_01

چیشدهههههههه

سرطان...

بارانِ بابا ، نگو ک
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(01-05-2021، 17:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام اگه پلو بدون خورشت بود وردار تخم مرغ بشکن کنارش بخور .
ایده قشنگیه حاجی D:

حاجی از کسی که همیشه بزنج خالی میزارن جلوش بشنو.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(01-05-2021، 17:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگ میتونی کاری کنی بخوام؟:/
هوم
میزنمتا بچه
از کلاستاثیر گزار و فشرده  امروزتون چخبر ؟ Telegh_01

جرئت کن:/
کدوم کلاس تاثیر گذار و فشرده؟:/
حاجی دکتر این دفع واقعا اومد من برم
چت خوش^_^♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، Mohlek ، Prometheus
(01-05-2021، 17:32)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying
گفتم چقدر خوش اخلاق شده بودی.
باید زودتر بهم میگفتی.
خیلی نامردی
چقدر دیگه وقت داری بهم بگو crying
بیشعور
از این ب بعد  با من حرف میزنی دهنتو میبندی خو Dodgy

ببببخشششییییددددد خیییییلللللییییی باحالللل بود .
الان از خنده غش کردم کف زمین
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-05-2021، 17:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامردا من کجام جونوره   Telegh_01

چیشدهههههههه
والا کلا ی روده راس تو شکمتون نیس دیگه لابد یچی دیدیم که میگیم v:
17
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، THEDARKNESS
(01-05-2021، 17:33)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی دکتر این دفع واقعا اومد من برم
چت خوش^_^♡
بسلامت
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان