امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(01-05-2021، 19:49)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 19:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غنی شده با عشق جر
من براش کیت کات بودم اون بیسکوییت مادر دوست داشت

Telegh_01
بیا حمایت کنیم از کالایه ایرانی ._.
من هیچوقت از کالای ایرانی حمایت کردم!
زندگیت پر از جواد جوادی
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، •ДmịrHoSsiŋ• ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(01-05-2021، 20:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 19:49)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
زندگیت پر از جواد جوادی

زندگی تو پر از کامرانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 20:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 20:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیت پر از جواد جوادی

زندگی تو پر از کامرانی
زندگیت پر از کیمیا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(01-05-2021، 19:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 19:58)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب
خوبي بدي ديدي حلال بنماييد خدانگهدار :!

کجا میخوای بری؟

برو بغض قلم بچه جان

دارم بندو بساتمو جم ميكنم برمع فلش :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، •ДmịrHoSsiŋ• ، THEDARKNESS
(01-05-2021، 19:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرتو پرت تو ناشناس ننویسین تورو خدا که من هی مجبور نشم پاک کنم ._.

نکنننننننن اینکارو میزاشتی طرف ببینه بعد پاک میکردیییی خواهر مننننننن

cry2cry2
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(01-05-2021، 19:57)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
 هرچی بدی تا الان دیدی حلال کن میخوام از اول شروع کنم به بدی کردن بهت.
مهدی
اولا اینکه شما بدی نکردی تا حالا و باقیش بماند
دوما اینکه مام تا الان کاریت نداشتیم ولی قطعا اگه بخوای جدی کرم بریزی کاری بات میکنیم که اسم فلشو شنیدی جغ بکشی
حواست باشه ستون v:
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، моои

Telegh_01
زندگیت پر از جواد جوادی
از کدوم آرایه استفاده کردی استاد
+
زندگیت پر از سهیل سنگرزاده v:
ناشناس

سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 20:11)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 19:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا میخوای بری؟

برو بغض قلم بچه جان

دارم بندو بساتمو جم ميكنم برمع  فلش :!
یادمه اولین بار ک اومده بودم
هیعشکی بم محل نمیزاشت
جواب سلام مارو هم نمیدادن و یه موزالیکم نبود ریپلایمون کنه...
الان دیگه تا همین نیم ساعت پیش وقت نمیکردم به همه پستام جواب بدم و بعضیاشونو هم جواب ندادم v:
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(01-05-2021، 20:13)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیت پر از جواد جوادی
از کدوم آرایه استفاده کردی استاد
+
زندگیت پر از سهیل سنگرزاده v:
آرایه بی ادبی._.
زندگیت پر از ملکا تولایی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
خـــدافس

مــاه تير دوبـــآره چتر ميشـــم اـــينجــــآ

خـــدآفــــس :!

(01-05-2021، 20:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 20:11)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم بندو بساتمو جم ميكنم برمع  فلش :!
یادمه اولین بار ک اومده بودم
هیعشکی بم محل نمیزاشت
جواب سلام مارو هم نمیدادن و یه موزالیکم نبود ریپلایمون کنه...
الان دیگه تا همین نیم ساعت پیش وقت نمیکردم به همه پستام جواب بدم و بعضیاشونو هم جواب ندادم v:

منم اولين بار كه اومدم هيچ كي محل نميزاش الانم نميزارنا

الانم بندو بساتمو برا ترم دو دارم جم ميكنم :!

نكه بايدبرم مدرسه :!!!!!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان