(02-05-2021، 6:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا همش تنهام؟
(02-05-2021، 3:43)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یسس قبلا بودم
مهسا رو میشناسی؟
ستین رو چی؟
(01-05-2021، 17:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چند ساعت فک کردی تا این جمله به ذهنت رسید پهلوون؟:|
چشمم فانوس دریایی معلوم نیس دختره بیچاره رو کجاها تصور میکنی
کی گفته؟من فقط دلیلی نمیبینم با به یاد سپردن گذشته جلوی پیشرفت حال و سرنوشت طلایی آیندمو بگیرم بعله ۰-۰
خو ببین از لذت های دنیایی با اینکارات محرومی زحمت بکش یه سرچ بزن دو تا مانگا خوب بخون از توهم زدنم در میای
خو پس همون باید تخریبت کنم مستر پابجی خوری در لباس اوتاکو با رویی شیطانی=.//
اندازه سرعت برق خونتون
تو خونمون تصورش میکنم :/
من گفتم ،ولی به یاد نسپردن مطالب مضارع جلوی پیشرفتتو میگیره :/
حسش نیس
نمیتوانی
یاع ما صبا برقامونو روشن نمیکنیم ۰-۰ خوده نوره میاد
اونو که میدونم جای دقیق خانه را مشخص کن برادر بسیجی نه توقع داشتم تو حرم فردوسی تصور کنی -.- میگم راستی حرم فردوسی حرمه یا یه چیز دیگه بهش میگن؟!۰-۰
خو شما اشتباه گفتی ، پیشرفت من تو سرنوشت آیندمه تو بشر متکی به گذشته ای هستی ۰-۰
خو از بس تنبلی ۰-۰:/ تکان دادن انگشتان و زل زدن به چیزی کار سختیست؟زحمتش از خواب بیدار شدنم کمتره میخوای پاشی باید چشاتو باز کنی و بدنتو بکشی ولی اگه بخوای مانگا بخونی فقط زل میزنی ۰-۰ تازه اگه آدم سرسختیم باشی که نیستی میتونی پلکم نزنی تا بعدا وقتی مانگات تموم شد چشات خشک شه دیگه پلک نزنی ۰-۰
میتوانم حال ببین
تروخدا یکی کمک کنه من انقد الکی یه جمله رو تبدیل به انشا نکنم نمیشه چرا:||