امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(02-05-2021، 9:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 9:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شر درست نکن :|>
ناموصا نه نیار حاجی حال میده v:

v: بن میشیم جوجو
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(02-05-2021، 4:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 4:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا برا من نمیاد Undecided

واسع تو ی ستاره گنده نزده کنارش بنویسه کاربر انجمن؟
////=

نه Undecided

(02-05-2021، 4:42)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 4:21)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم^_^
وای جدا؟
چقدر از دنیا عقبیم والا Big Grin

دقیقا :]

(02-05-2021، 4:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا برا من نمیاد Undecided

برا ما ک چن روزی طول کشید تا بیاد
لابد برات چن هفته طول بکشه Wink

نههههه Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
(02-05-2021، 9:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 9:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا نه نیار حاجی حال میده v:

نمیزاریم بفهمن خب v:
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(02-05-2021، 9:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 9:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیزاریم بفهمن خب v:

خو الان داری اینجا میگی که همه فهمیدن v:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(02-05-2021، 9:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 9:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیزاریم بفهمن خب v:

حاجی مهم خلوص نیته
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(02-05-2021، 6:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همش تنهام؟

(02-05-2021، 3:43)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یسس قبلا بودم

مهسا رو میشناسی؟
ستین رو چی؟

(01-05-2021، 17:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند ساعت فک کردی تا این جمله به ذهنت رسید پهلوون؟:|

چشمم فانوس دریایی معلوم نیس دختره بیچاره رو کجاها تصور میکنی
کی گفته؟من فقط دلیلی نمیبینم با به یاد سپردن گذشته جلوی پیشرفت حال و سرنوشت طلایی آیندمو بگیرم بعله ۰-۰
خو ببین از لذت های دنیایی با اینکارات محرومی زحمت بکش یه سرچ بزن دو تا مانگا خوب بخون از توهم زدنم در میای
خو پس همون باید تخریبت کنم مستر پابجی خوری در لباس اوتاکو با رویی شیطانی=.//
اندازه سرعت برق خونتون
تو خونمون تصورش میکنم :/
من گفتم ،ولی به یاد نسپردن مطالب مضارع جلوی پیشرفتتو میگیره :/
حسش نیس
نمیتوانی

یاع ما صبا برقامونو روشن نمیکنیم ۰-۰ خوده نوره میاد
اونو که میدونم جای دقیق خانه را مشخص کن برادر بسیجی نه توقع داشتم تو حرم فردوسی تصور کنی -.- میگم راستی حرم فردوسی حرمه یا یه چیز دیگه بهش میگن؟!۰-۰
خو شما اشتباه گفتی ، پیشرفت من تو سرنوشت آیندمه تو بشر متکی به گذشته ای هستی ۰-۰
خو از بس تنبلی ۰-۰:/ تکان دادن انگشتان و زل زدن به چیزی کار سختیست؟زحمتش از خواب بیدار شدنم کمتره میخوای پاشی باید چشاتو باز کنی و بدنتو بکشی ولی اگه بخوای مانگا بخونی فقط زل میزنی ۰-۰ تازه اگه آدم سرسختیم باشی که نیستی میتونی پلکم نزنی تا بعدا وقتی مانگات تموم شد چشات خشک شه دیگه پلک نزنی ۰-۰
میتوانم حال ببین
تروخدا یکی کمک کنه من انقد الکی یه جمله رو تبدیل به انشا نکنم نمیشه چرا:||
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-05-2021، 9:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 9:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی مهم خلوص نیته

:>|
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
○_○.....
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-05-2021، 9:15)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 6:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همش تنهام؟

مهسا رو میشناسی؟
ستین رو چی؟

اندازه سرعت برق خونتون
تو خونمون تصورش میکنم :/
من گفتم ،ولی به یاد نسپردن مطالب مضارع جلوی پیشرفتتو میگیره :/
حسش نیس
نمیتوانی

یاع ما صبا برقامونو روشن نمیکنیم ۰-۰ خوده نوره میاد
اونو که میدونم جای دقیق خانه را مشخص کن برادر بسیجی نه توقع داشتم تو حرم فردوسی تصور کنی -.- میگم راستی حرم فردوسی حرمه یا یه چیز دیگه بهش میگن؟!۰-۰
خو شما اشتباه گفتی ، پیشرفت من تو سرنوشت آیندمه تو بشر متکی به گذشته ای هستی ۰-۰
خو از بس تنبلی ۰-۰:/ تکان دادن انگشتان و زل زدن به چیزی کار سختیست؟زحمتش از خواب بیدار شدنم کمتره میخوای پاشی باید چشاتو باز کنی و بدنتو بکشی ولی اگه بخوای مانگا بخونی فقط زل میزنی ۰-۰ تازه اگه آدم سرسختیم باشی که نیستی میتونی پلکم نزنی تا بعدا وقتی مانگات تموم شد چشات خشک شه دیگه پلک نزنی ۰-۰
میتوانم حال ببین
تروخدا یکی کمک کنه من انقد الکی یه جمله رو تبدیل به انشا نکنم نمیشه چرا:||
ولی برق که جریان داره و اون لامپه که روشن میکنین نه برق Telegh_01

آره تو حرم امام رضا تصورش کنم چطوره؟ نمیدونم والا
من متکی به زمان حال هستم
آره خیلی سخته
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(02-05-2021، 9:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 4:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسع تو ی ستاره گنده نزده کنارش بنویسه کاربر انجمن؟
////=

نه Undecided

(02-05-2021، 4:42)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا :]

برا ما ک چن روزی طول کشید تا بیاد
لابد برات چن هفته طول بکشه Wink

نههههه Big Grin

14
خدایی باران چجوری توصیف کرد
ی ستاره گنده ^^
انگار داشت ی دختر بچه رو حرص میداد ^^
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان