امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(02-05-2021، 10:54)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:51)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب مولا تو اتاقم تصور میکنم :/
کع اینطور :/

نمیگم Telegh_01

خو میدونم دقیق تر بگو برادر من ۰-۰:|
بعله اینطور=.|

خو نگو از اول کوتَه فکر و خسیس بودی قبل اینکه حرصت بدم :|||

تو اتاقم همیشه کنارم نشسته :/
هعی

کوته فکر ک نیستم ولی کسی به من لطف خاصی نکرده که بهش لطف خاصی بکنم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(02-05-2021، 10:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:50)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان ۰-۰ شماهم بعله؟۰-۰ آره؟۰-۰
البته خب شما دوست دختر نداری قضیه فرق میکنه هیچی ۰-۰

شماهم بله چیه؟؟؟
انیمه چیزی نداره که.

نه اونی چان فکر کردم منظورت اون فیلم ترکی صحنه داره بود ۰-۰
اشتباه شد ببخشید ۰-۰
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(02-05-2021، 10:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن جوون شد ولی موهاش همونجوری موند
انیمیشن بازیا Big Grin

اهوم. ولی انیمه نه انیمشین یه بار دیگه به انیمه بگی انمیشن یا کارتون ادمت میکنم

ن من همه رو میدوستم . بیشتر انیمیشن

ن بابا آدمم میکنیییی ؟چ حرفاااااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(02-05-2021، 10:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 9:47)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه ک دختر موهاش اینقد بلند باشه...

به فکر گره هاش ام باش(":
خیلی بدهههه خیلییی
یه راه فقط هست اونم کراتینه
که فکر کنم باید کلیه هاشو بفروشه تا پول کراتینو بتونه بده
بعدشم با این موهایی که تو موضوع بود
حداقل کراتین کردن موهاش ۱ هفته طول میشه

در کل موی کوتاه از همه نظرررر بهتره

Smile
من میگم ناز تره و علایق شخصی منه Smile

کوتاه باید ب طرفت بیاد ولی موی بلند دلرباست... Smile Sleepy
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
عژب چه جاذب:!......

دوره زمونه عوض شده ها :!.....
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(02-05-2021، 10:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انیمه به کارتون ژاپنی میگن در واقع همون کارتون

خفه شو. الاغ انیمه جهانی هیچ گاگولی تو هیچ جهنم دره ای به انیمه کارتون یا انیمیشن نمیگه . فهمیدی؟

در هر صورت کارتونه

چون فحش دادی گزارشت میکنم

(02-05-2021، 10:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماهم بله چیه؟؟؟
انیمه چیزی نداره که.

نه اونی چان فکر کردم منظورت اون فیلم ترکی صحنه داره بود ۰-۰
اشتباه شد ببخشید ۰-۰
خودت ببین انیمشو میفهمی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(02-05-2021، 10:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:54)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو میدونم دقیق تر بگو برادر من ۰-۰:|
بعله اینطور=.|

خو نگو از اول کوتَه فکر و خسیس بودی قبل اینکه حرصت بدم :|||

تو اتاقم همیشه کنارم نشسته :/
هعی

کوته فکر ک نیستم ولی کسی به من لطف خاصی نکرده که بهش لطف خاصی بکنم

مستر بخدا تو همه جای اتاق میشه کنارت بشینه سوال اینه لوکیشن دقیق کجاست:|

خب لطف خالی کن ۰-۰ حتما نباید خاص باشه که ما خاص نمیخایم همون لطف خالی بکن بگو:|
(02-05-2021، 10:56)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فکر گره هاش ام باش(":
خیلی بدهههه خیلییی
یه راه فقط هست اونم کراتینه
که فکر کنم باید کلیه هاشو بفروشه تا پول کراتینو بتونه بده
بعدشم با این موهایی که تو موضوع بود
حداقل کراتین کردن موهاش ۱ هفته طول میشه

در کل موی کوتاه از همه نظرررر بهتره

Smile
من میگم ناز تره و علایق شخصی منه Smile

کوتاه باید ب طرفت بیاد ولی موی بلند دلرباست... Smile  Sleepy

موی بلند وری زیباست
ولی تایم میخاد برادر من:/
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
(02-05-2021، 10:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو. الاغ انیمه جهانی هیچ گاگولی تو هیچ جهنم دره ای به انیمه کارتون یا انیمیشن نمیگه . فهمیدی؟

ادبُ رعایت کنین
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *Aɴѕel*

ارااااام باش همه مودونن اینو خاب
=/
/=

ناشناس -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان