امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

مای کاوایی ایموتو وقتتو با این بی فرهنگی که فرق انیمه و انیمیشن و کارتون رو نمیفهمه هدر نده
@"AVA_MADI*"
تو حتما ازونایی که به لایت ناول و مانهوا و کمیک هم میگن مانگا.
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(02-05-2021، 10:56)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فکر گره هاش ام باش(":
خیلی بدهههه خیلییی
یه راه فقط هست اونم کراتینه
که فکر کنم باید کلیه هاشو بفروشه تا پول کراتینو بتونه بده
بعدشم با این موهایی که تو موضوع بود
حداقل کراتین کردن موهاش ۱ هفته طول میشه

در کل موی کوتاه از همه نظرررر بهتره

Smile
من میگم ناز تره و علایق شخصی منه Smile

کوتاه باید ب طرفت بیاد ولی موی بلند دلرباست... Smile  Sleepy
خوشم میاد عین خودم از همین الان به فکر آخرای شبی  Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، shghyegh
(02-05-2021، 10:58)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اتاقم همیشه کنارم نشسته :/
هعی

کوته فکر ک نیستم ولی کسی به من لطف خاصی نکرده که بهش لطف خاصی بکنم

مستر بخدا تو همه جای اتاق میشه کنارت بشینه سوال اینه لوکیشن دقیق کجاست:|

خب لطف خالی کن ۰-۰ حتما نباید خاص باشه که ما خاص نمیخایم همون لطف خالی بکن بگو:|

۷۰ درصد اتاقمو تخت احاطه کرده رو تخت

این لطف در هر صورت خاصه :/
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-05-2021، 8:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 8:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــآم صب بخــــــــــــــیر :!

صبح بخیر
@*VENUS*

چه پسرِ دُردونه ای ^.^
صبح توام بخیر ^^
خوبی؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus ، *Aɴѕel*
(02-05-2021، 10:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:56)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile

خوشم میاد عین خودم از همین الان به فکر آخراب شبی  Telegh_01

منحرف:/
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(02-05-2021، 10:58)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile

موی بلند وری زیباست
ولی تایم میخاد برادر من:/

از قدیم گفتن:خوشگلی درد سر داره... Smile
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-05-2021، 10:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای کاوایی ایموتو وقتتو با این بی فرهنگی که فرق انیمه و انیمیشن و کارتون رو نمیفهمه هدر نده
@"AVA_MADI*"
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

خیر

من میگم‌ رمان ژاپنی ،مانگای کره ای ک مانگای آمریکایی خیخیخیخخیخیخیخیخیخ
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(02-05-2021، 10:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو. الاغ انیمه جهانی هیچ گاگولی تو هیچ جهنم دره ای به انیمه کارتون یا انیمیشن نمیگه . فهمیدی؟

ادبُ رعایت کنین

هومممممممممممم.
نمیشه
(02-05-2021، 10:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile

خوشم میاد عین خودم از همین الان به فکر آخرای شبی  Telegh_01

احسنت بهت برادر Smile
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-05-2021، 10:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

باشه اونی چان آروم باش میخواد اعصابتو خراب کنه دیگه ۰-۰
از این به بعد به جای اینکه بخاطر اطلاعات غلطش ناراحت بشی یه دقیقه لینک اون تایپیکه تالار انیمه بفرست ۰-۰ اگه اون فرد علاقه داشته باشه میره میخونه دیگه
اینجوری نیاز نیست باهاش دعوا کنی D:
باعث فحاشی تو گ.آ نمیشه اعصابتم خورد نمیشه Heart
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان