امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(02-05-2021، 11:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
@THEDARKNESS
دوستان فقط سوتفاهم نشه من عمدا انیمه رو با انیمیشن قاطی نکردم ک ناراحت بشینا #_#

نه اشکال نداره ما فقط فنیم ۰-۰ والا ۰-۰ شما نمیدونستی وگرنه از عمد که اینکارو نمیکردی من که به شخصه کاری ندارم اگه خواستی بیشتر درباره انیمه بدونی یه تایپیک هست توش نوشته D:
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(02-05-2021، 11:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:05)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهره
هوم ._.

امروز اون صدرا بده اومده یا اون مهربونه؟! .-.

نمیدونم فک کنم صدرا بده
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(02-05-2021، 11:08)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچین کسایی قابل بخشش نیست

اشکالی نداره اونی چان اینجوری بیشتر ادامه میده ارزش نداره اعصابتو خورد کنی ^^
هومممممممم

(02-05-2021، 11:09)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم گرفت شب خوش.
الان دلخوری ینی ؟

نه بابا من از کسی دلخور نمیشم اگه بشم بهش فحش میدم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-05-2021، 11:10)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم ._.

امروز اون صدرا بده اومده یا اون مهربونه؟! .-.

نمیدونم فک کنم صدرا بده
ای بابا ):
ما دلمون واسه اون صدرا مهربونه تنگ شده
فلشخورم که دیگه زیاد نمیای ):
(02-05-2021، 11:07)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:06)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمک نریز مستر ۰-۰ بس است ۰-۰
هوا پس است -.-

آرامشی که تو کرم ریزی تو فلشخور بهم میده هیجا بهم نمیده
هوا هم عالیه

درکت میکنم ۰-۰
ولی من آخر تخریبت میکنم حال ببین ۰-۰ حکومت خور:|
(02-05-2021، 11:10)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
@THEDARKNESS
دوستان فقط سوتفاهم نشه من عمدا انیمه رو با انیمیشن قاطی نکردم ک ناراحت بشینا #_#

نه اشکال نداره ما فقط فنیم ۰-۰ والا ۰-۰ شما نمیدونستی وگرنه از عمد که اینکارو نمیکردی من که به شخصه کاری ندارم اگه خواستی بیشتر درباره انیمه بدونی یه تایپیک هست توش نوشته D:

ن دونستن ک میدونم
کلی گفتم چون اکثرا انیمه بازا یکم انیمیشن بازم هستن و برعکس
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

(02-05-2021، 11:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توجه کردی هروقت بهم تذکر میدی بعدش دیگه جوابمو نمیدی؟
داشتم جواب پ.خ هارو میدادم شرمنده .
سوالی داشتی ؟ ^^

اهوم بی فرهنگ هم فحشه؟
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh
(02-05-2021، 11:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:08)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکالی نداره اونی چان اینجوری بیشتر ادامه میده ارزش نداره اعصابتو خورد کنی ^^
هومممممممم

(02-05-2021، 11:09)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دلخوری ینی ؟

نه بابا من از کسی دلخور نمیشم اگه بشم بهش فحش میدم.

اها بسیارخب
=/
/=

ناشناس -_-
(02-05-2021، 11:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:10)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دونستن ک میدونم

هوم من به شخصه چسپیدم به کیدراما ۰-۰
ولی کیپاپ و انیمه بیشتر ۰-۰
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-05-2021، 11:12)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دونستن ک میدونم

هوم من به شخصه چسپیدم به کیدراما ۰-۰
ولی کیپاپ و انیمه بیشتر ۰-۰

عاشقان ماهو دیدی؟
=/
/=

ناشناس -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان