امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(02-05-2021، 11:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی...خوبی شما؟

من تحقیق کردم...اثری که هر "صبح بخیر" روی روان میزاره جمله "دوست دارم" نمیزاره :|

Lolll
اره جمله ی “ صبح بخیر “ واقعا قشنگه و کلی انرژی مثبت داره
منم خوبم مچکرم
اصلا وقتی اومدم دیدم تگ شدم و صبح بخیر گفتی ، گُل از گُلم شِکُفت ^^

(02-05-2021، 11:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژاااااااااااااااااااااان
امرووووووووووووز
روز جهانیهههههههههههه
هری پاترهههههههههههه
خداااااااااااااااا
49  44  21  23

جدی؟!؟! ^^

ارررررههههه 49
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
آگهی
(02-05-2021، 11:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی...خوبی شما؟

من تحقیق کردم...اثری که هر "صبح بخیر" روی روان میزاره جمله "دوست دارم" نمیزاره :|

Lolll
منم خوبم مچکرم

(02-05-2021، 11:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژاااااااااااااااااااااان
امرووووووووووووز
روز جهانیهههههههههههه
هری پاترهههههههههههه
خداااااااااااااااا
49 44 21 23

جدی؟!؟! ^^

اره حداقل میدونی فیک نیست ._.

الکییی؟ :/
شکر..
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
به نام خدا روزه گرفتم
شکلات با حسرت نگاه میکند Be1
این فرد شکلات را میگیرد
سرش را با میکند
به سمت دهان خود می برد و...
به بیرون پرت میکند
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
(02-05-2021، 10:56)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فکر گره هاش ام باش(":
خیلی بدهههه خیلییی
یه راه فقط هست اونم کراتینه
که فکر کنم باید کلیه هاشو بفروشه تا پول کراتینو بتونه بده
بعدشم با این موهایی که تو موضوع بود
حداقل کراتین کردن موهاش ۱ هفته طول میشه

در کل موی کوتاه از همه نظرررر بهتره

Smile
من میگم ناز تره و علایق شخصی منه Smile

کوتاه باید ب طرفت بیاد ولی موی بلند دلرباست... Smile  Sleepy
موی بلند واقعا یه کابوسه
نآشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh ، *VENUS*
(02-05-2021، 11:24)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم یه بارم من پیش قدم شم و سلام کنم ^^
خوبی ؟ چه خبرا؟
خسته نباشید(:
خوبم مرسی
خبرا دست شماست
آسمون رو نگاه کردی؟چقدر زیباس...
آسمون دیروز قرمزه قرمز بود اینجا و خیلیییی زیبا بود
الان یکم ابریه . احتمالا میخواد بارون بیاد
گفتی « خوبم مرسی » منظورت خوبه واقعی بود دیگه؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(02-05-2021، 11:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 10:56)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile
من میگم ناز تره و علایق شخصی منه Smile

کوتاه باید ب طرفت بیاد ولی موی بلند دلرباست... Smile  Sleepy
موی بلند واقعا یه کابوسه

نگوووو
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
بهاررر^^
نآشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(02-05-2021، 11:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lolll
منم خوبم مچکرم

جدی؟!؟! ^^

ارررررههههه 49

من با هری پاتر بزرگ شدم و عاشقششش بودممم ^^
چقدر بعد دیدن اخرین قسمتش گریه کردم .-.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(02-05-2021، 11:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 11:24)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نباشید(:
خوبم مرسی
خبرا دست شماست
آسمون رو نگاه کردی؟چقدر زیباس...
آسمون دیروز قرمزه قرمز بود اینجا و خیلیییی زیبا بود
الان یکم ابریه . احتمالا میخواد بارون بیاد
گفتی « خوبم مرسی » منظورت خوبه واقعی بود دیگه؟
آسمون همه چیش زیباس مادام
بله دیگه من خوب بیدمD:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(02-05-2021، 11:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهاررر^^

سلام زندگی ^^
خوبی ؟؟؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان