امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(02-05-2021، 13:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 13:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
حسین بودی؟ یا حسام؟

حسین...

حسام کدومتون بود؟

(02-05-2021، 13:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 13:45)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خون ب  پا شه هم پیروز جنگ مشخصه vvv:

کسی نیست جز وحید v:

حسین در خواب بیند پنبه دانه v:
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
آگهی
(02-05-2021، 13:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 13:45)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلتون اومدbathtime

سلام گلمون ^^ خوبی عمو¿
سلاممم عمووو26
خوبم تو خوبی عمو ؟26
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus
(02-05-2021، 13:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 13:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین...

حسام کدومتون بود؟

کسی نیست جز وحید v:

@"Musalick"
حاجیمون v:
+
من فن وحیدم v:

(02-05-2021، 13:52)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گلمون ^^ خوبی عمو¿
سلاممم عمووو26
خوبم تو خوبی عمو ؟26

شکر....بدترازین نمیشمممم ^^
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق ، Mohlek
(02-05-2021، 13:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2021، 13:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام کدومتون بود؟

@"M usalick"
حاجیمون v:
+
من فن وحیدم v:

(02-05-2021، 13:52)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممم عمووو26
خوبم تو خوبی عمو ؟26

چیشده؟
):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus
(02-05-2021، 13:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام کدومتون بود؟

@"Musalick"
حاجیمون v:
+
من فن وحیدم v:

جون v:

شاید زمانی از من چیزی بت برسه ، ولی از وحید هیچی درنمیاد از من گفتن v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Mohlek
گشنمه
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(02-05-2021، 13:54)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"M usalick"
حاجیمون v:
+
من فن وحیدم v:

چیشده؟
):

امتحان دارم شب -_-

این چند روز پشت سرهم امتحان داشتم...جر خوردم دیگه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(02-05-2021، 13:55)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشنمه
عباس بوعذار
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(02-05-2021، 13:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
حاجیمون v:
+
من فن وحیدم v:

جون v:

والا ریا نشه حسامشون که ماییم v:
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
(02-05-2021، 13:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
حاجیمون v:
+
من فن وحیدم v:

جون v:

v:

مثلا چی از تو به من میرسه؟ :^

(02-05-2021، 13:55)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشنمه

هیچوقت تو جمعی که پسر توشه نگو گشنمه ^^ باشه عمویی؟ من صلاحتو میخوام :/
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان