امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(03-05-2021، 15:19)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچ وقت نفهمیدم این گروه کاربری سبز دقیقا به چه دردی خورد و چرا حذف نشد؟ ._.
ِاقا صابر کارای مربوط به مسائل عمیق انجمن (نصب پلاگین، تغییر رنگ گروها، ایجاد یا حذف انجمن و اینطور مسائل) رو با این اکانت انجام میدن.
فلسفه اینکه اقا صابر چرا دوتا اکانت داره رو خودشم نمیدونه بنظرم
دوست داره دو تا اکانت داشته باشه فکر کنم ._.
البته یک تئوری دیگم هست . اینکه اون اکانت دیگه همون پورمنه خودمونه که اونجا قایم شده ._. Lol
 سپاس شده توسط م‍حمّد
آگهی
(03-05-2021، 15:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 13:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی ن زشت چیه من روت کراش زدم crying

AwWww مچکرممممم ^^
منم خیلی دوست دارم

(03-05-2021، 14:59)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی
@"BTS.ARMY"
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@"ʟeмoи"
@"Musalick"
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@*VENUS*
مرسی از همه ^^
ایشالا چرخش برات بچرخه دُردونه ^^
نمیدونم دیگه چی ارزو کنم ._.
مثلا بگم ایشالا محروم کردنتو ببینیم؟ ._.
یا اخطار دادناتو؟ Lollll
اصن ایشالا قرمز شدنتو ببینیم ^^

تو که اسمت وینسه چرا همه میگن ونووووووس خخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-05-2021، 15:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسندیدی ؟! ^^

به شدتتتت

اوووف اوففففف
اصلا مهم فقط همین بود!
فقط پسندیدن تو مهم بود ^_^
ملی من چرا هیچ عکسی از سن ۱۲ تا ۱۸ سالگی ندارم؟ ._.

(03-05-2021، 15:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AwWww مچکرممممم ^^
منم خیلی دوست دارم

ایشالا چرخش برات بچرخه دُردونه ^^
نمیدونم دیگه چی ارزو کنم ._.
مثلا بگم ایشالا محروم کردنتو ببینیم؟ ._.
یا اخطار دادناتو؟ Lollll
اصن ایشالا قرمز شدنتو ببینیم ^^

تو که اسمت وینسه چرا همه میگن ونووووووس خخخ
در واقع اکثرا میگن بهار
ولی شما هر جور دوست داری صدا کن
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-05-2021، 15:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل اصلی از منه
منی که روز به روز خسته تر از قبل میشم
نه خستگی جسمی
بلکه خستگی روحی
روحم هر روز میشکنه

Welcome to the club pal 36
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
یه روش دارم تضمینی واسه کسایی که میخوان مدیر بشن.
هفته ای حداقل ۱۰ تا موضوع بی کیفیت و بی محتوا بزنید (مثلا یه موضوعات تکراری رو کپی کنید یا تک عکس بزارید و...)
موضوعاتتون رو بعد از ایجاد گزارش کنید که مدیرا انتقالش بدن به زباله دان.
بعد از یکماه شما بیشتر از ۴۰ تا موضوع تو زباله دان دارید! تبریک میگم شما میتونید نویسنده انجمن زباله دان و بعد از مدتی مدیر اون بخش بشید  Telegh_08
اگه اگاهی الانمو چند سال پیش داشتم میتونستم خیلی سریع نویسنده و مدیر بشم.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
@DarkLight

تو لیانا هستی یا روژین؟ خیخیخیخیخخیخی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(03-05-2021، 15:26)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@DarkLight

تو لیانا هستی یا روژین؟ خیخیخیخیخخیخی

دختری به نام لبانا
ناشناس
(03-05-2021، 15:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شدتتتت

اوووف اوففففف
اصلا مهم فقط همین بود!
فقط پسندیدن تو مهم بود ^_^
ملی من چرا هیچ عکسی از سن ۱۲ تا ۱۸ سالگی ندارم؟ ._.

من از موقع ای که به دنیا اومدم بابام یه دوربین دستش بود و همش دنبالم بود.-.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
چکاد نقشه ای از هوس میکشید
ناشناس
@"☆coииoя☆"
تو نظرمو خیلییییی نسبت به خودت عوض کردی
بهم نشون دادی ادما قابل تغییر هستن
و میتونن از بد به فوق العاده خوب تغییر کنن
پس
خودت باش
و سعی نکن برای محبت دیگران خودتو تغییر بدی
چون تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی کسی نمی تونه دوست داشته باشه
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان